To je to što me zanima!

'Tim je neuspjeli eksperiment, Karamarko je uvjet stabilnosti'

Dopustite da ne otkrijemo svoju taktiku. Mi nećemo srušiti Oreškovića. On je pokušao srušiti HDZ i Vladu. Mi smo mu odgovorili - nećemo mu dati da sruši vladu - kaže Milinović
Vidi originalni članak

HDZ-ov Darko Milinović je za RTL Danas potvrdio kako kreću u preslagivanje vladajuće većine.

- HDZ kreće u formiranje nove većine. Hrvatska će dobiti vladu koja će štititi hrvatske nacionalne interese. Ja sam bio istinski HDZ-ovac, kao i cijelo Predsjedništvo stranke. Odlučili smo ono što je u interesu ne HDZ-a, nego Hrvatske - istaknuo je.

Potvrdio je da na čelu nove vlade treba biti Tomislav Karamarko jer je to "jedini uvjet stabilnosti":

- Danas je HDZ izašao jak. Imali smo široku raspravu i tu smo dokazali demokratske procese unutar stranke. Svatko je iznio svoje mišljenje. Pobjedila je demokracija. Pobjedio je HDZ - rekao je Milinović.

Na pitanje kako HDZ planira rušiti Tihomira Oreškovića, Milinović je odgovorio: 

- Dopustite da ne otkrijemo svoju taktiku. Mi nećemo srušiti premijera Oreškovića. On je jučer pokušao srušiti HDZ i Vladu. Mi smo mu danas odgovorili - nećemo mu dati da sruši vladu koju će formirati Tomislav Karamarko.

Upitan zašto sada ruše premijera kojeg su sami postavili na tu poziciju, Milinović je rekao da je HDZ u tom momentu vjerovao da je to najbolje za Hrvatsku.

- Okolnosti bile takve da Karamarko nije mogao premijer i na dobrobit Hrvatske propustio je svoje mjesto Oreškoviću. No, to se pokazalo kao neuspjeli eksperiment.

Idi na 24sata

Komentari 219

  • ina67 06.06.2016.

    Kakva je tek kora kod ovoga, pa nismo zaboravili što je govorio protiv Karamarka. Kakvi su ovo ljudi?

  • 05.06.2016.

    idiote jedan na kraju ce narod srusiti vladu kad se rijesio onih '91. rijesice se i vas jer ste gori od njih-sto oni nisu uspjeli puskom to cete vi usranom politikom

  • bajica1009 05.06.2016.

    Ovaj lik je izdao Sanadera pa zatim Kosorku pa htio postati šef pa pojeo g.... sada opet pojeo g,,,, i liže jajca propalom tomici sramota, ali što očekivati od njega do ........

Komentiraj...
Vidi sve komentare