To je to što me zanima!

Tinejdžer (18) objesio se u radionici svojih udomitelja

Deana Kristovića (18) iz Farkaševca duže su vrijeme mučile suicidalne misli. Nakon što je napunio 18 godina prestao je uzimati terapiju...
Vidi originalni članak

Dean Kristović (18) u subotu je poslijepodne s udomiteljem Stevom Severom iz Farkaševca kraj Vrbovca gledao obje utakmice Europskog prvenstva u nogometu. Nogomet je, navodno, strašno volio i veselio se početku Eura. Nakon što je Stevo zaspao, Dean se iskrao do stolarske radionice kraj kuće i objesio. Obitelj ga je pronašla ujutro. Nije ostavio pismo, no navodno je, prije nego se ubio, s kompjutora i fotoaparata obrisao sve svoje fotografije. Kako doznajemo, Dean je i ranije govorio da će se ubiti, zbog čega je kratko bio u Psihijatrijskoj bolnici za djecu i mladež u Zagrebu. Nakon što je u veljači ove godine postao punoljetan, prestao je uzimati terapiju i stanje mu se očito pogoršalo.
Obitelj shrvana bolom nije željela razgovarati s novinarima, no njihovi prijatelji pričaju da je Deana Centar za socijalnu skrb odvojio od problematičnih roditelja još dok je bio beba. Kod sadašnje udomiteljice došao je s 14 mjeseci. Planirao je nakon mature upisati Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Prijatelji kažu da ga je najviše mučilo što je mislio da će, nakon što je postao punoljetan, morati napustiti udomitelje, iako su ga oni uvjeravali da može ostati dokle god želi.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • temy 09.06.2008.

    žalosno mi je bilo za čuti da dečko sa kojim sam išla u školu da je svoj život skončao objesivši se, dean je bio dobar kolega.

  • smily_melisa 09.06.2008.

    steta!bas je bi lip decko....

  • rođo1 09.06.2008.

    gospodo iz 24sata hvala na brisanju znam da možda nije bilo smoje strane uredu i korektno ali sam osjetio potrebu da reagiram takvim odgovorom na komentar \"procedure\". moj ja kertko jasno\" pa zar opet\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare