Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Tinejdžer (18) objesio se u radionici svojih udomitelja

Deana Kristovića (18) iz Farkaševca duže su vrijeme mučile suicidalne misli. Nakon što je napunio 18 godina prestao je uzimati terapiju...

Dalibor Urukalović
Foto: Dalibor Urukalović
7 komentara

Dean Kristović (18) u subotu je poslijepodne s udomiteljem Stevom Severom iz Farkaševca kraj Vrbovca gledao obje utakmice Europskog prvenstva u nogometu. Nogomet je, navodno, strašno volio i veselio se početku Eura. Nakon što je Stevo zaspao, Dean se iskrao do stolarske radionice kraj kuće i objesio. Obitelj ga je pronašla ujutro. Nije ostavio pismo, no navodno je, prije nego se ubio, s kompjutora i fotoaparata obrisao sve svoje fotografije. Kako doznajemo, Dean je i ranije govorio da će se ubiti, zbog čega je kratko bio u Psihijatrijskoj bolnici za djecu i mladež u Zagrebu. Nakon što je u veljači ove godine postao punoljetan, prestao je uzimati terapiju i stanje mu se očito pogoršalo.
Obitelj shrvana bolom nije željela razgovarati s novinarima, no njihovi prijatelji pričaju da je Deana Centar za socijalnu skrb odvojio od problematičnih roditelja još dok je bio beba. Kod sadašnje udomiteljice došao je s 14 mjeseci. Planirao je nakon mature upisati Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Prijatelji kažu da ga je najviše mučilo što je mislio da će, nakon što je postao punoljetan, morati napustiti udomitelje, iako su ga oni uvjeravali da može ostati dokle god želi.

Možda vas zanima i ovo:
Message