To je to što me zanima!

Tinejdžera labrador ugrizao za nogu pa još 'pobrao' i šamar

Nakon što je dječaka ugrizao pas, prišao mu je nepoznati muškarac, najvjerojatnije vlasnik labradora, i ošamario ga. Policija još traga za nepoznatim agresivcem
Vidi originalni članak

Labrador bez nadzora je u petak oko 16 sati ugrizao 15-godišnjaka za nogu. Potom je dječaku, koji je šetao svog psa, prišao nepoznati muškarac, najvjerojatnije vlasnik labradora, i ošamario ga. Dječaku  je ukazana liječnička pomoć. Utvrđene su mu lakše tjelesne ozljede. Policija traga za nepoznatim muškarcem.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • zenga2 01.04.2012.

    Čitam komentare na moj komentar, i vidim dobio 14 negat. I to od ljubitelja pasa i životinja.Pa još i stručni a naročito od godzille 123.Da pas koji počne gris s razlogom ili bez razloga nastaviti će to i dalje.Može ga se odučiti ali to je jako teško.Pitajte ljude kinologe i dresere.Otac i ja smo imali samo lovačke pse i to ptičare , i engleske setere,Vučjaci , doge, dobermani pet bulovi i ostali taki to nisu kućni psi.Pa mislim da sam za 40 god ipak nešta naučio makar u praksi o psima.A neki koji komentiraju nemaju ni toliko godina.

  • NikolaKlasnić 01.04.2012.

    Sve pese uspavat... a svakog vlasnika psa dobro ošamarit sa svake strane...

  • NikolaKlasnić 01.04.2012.

    Ma ubit i Šugu i gazdu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare