To je to što me zanima!

Tinejdžerka iz jet-ski nesreće kod Trogira je na respiratoru

Djevojčica (16) nalazi se na intenzivnoj njezi u splitskoj bolnici. Ima ozljede glave i još je priključena na respirator. Druga djevojčica zadobila je lakše ozljede. U sudaru s jedrilicom poginula je žena iz Njemačke
Vidi originalni članak

U tragičnom sudaru jet-skija i jedrilice u Marini kod Trogira jučer je poginula žena iz Njemačke, a ozlijeđeno je i dvoje djece.

Kako je u utorak izvijestila policija, jedno dijete zadobilo je lakše ozljede, a drugo teške ozljede opasne po život. 

Slobodna Dalmacija navodi kako je lakše ozlijeđena djevojčica (7), a starija djevojčica (16) nalazi se na jedinici intenzivnog liječenja djece u splitskom KBC-u i ima ozljede glave te je još priključena na respirator. 

TRAGEDIJA KOD TROGIRA U pomorskoj nesreći poginula žena, dvoje djece je u bolnici

Nedugo nakon te nesreće, na otvorenom moru istočno od rta Jerolim, Francuskinja (27) je oko 17.30 sati upravljala jet-skijem i zbog neprilagođene brzine kod zaustavljanja udarila je u stražnji kraj drugog zaustavljenog skutera. Pritom je ozlijeđena 26-godišnja putnica na zaustavljenom skuteru.

Nakon što su joj pružili prvu pomoć u Hvaru, prevezli su je u KB Split gdje su joj utvrdili teške ozljede zbog kojih je zadržana u bolnici.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Dalibor0704 10.08.2021.

    Od 20 nesreća na moru, jednu su izazvale žene, a 19 napuhani mužjaci.

  • Dalibor0704 10.08.2021.

    Voziš nekoliko godina bicikl, a onda ti daju da uzjašiš 200 konja, pa nije čudo što ima toliko nesreća.. Izgleda da 2 od 3 skuteraša polude čim sjednu na jet ski. Ja HeMan, meni nema ravnog.

  • toby 10.08.2021.

    Nije volan za babe. Babe se i u trgovini s kolicima odbijaju od stalaža

Komentiraj...
Vidi sve komentare