To je to što me zanima!

'Tip koji je 2016. drukao za SDP i Milanovića sad dijeli lekcije o hrvatstvu i zaštiti Hrvata u BiH'

Kandidat Mosta Nino Raspudić nakon svađe u debati na Facebooku je nastavio s Gordanom Jandrokovićem (HDZ). Objavio je transkript koji dokazuje da je Jandroković protivnik trećeg entiteta u BiH.
Vidi originalni članak

Nakon sučeljavanja i svađe u izbornoj demati na RTL-u, kandidat Mosta Nino Raspudić nastavio je svoj rat s HDZ-ovim Gordanom Jandrokovićem na Facebooku. Objavio je transkript koji dokazuje da je Jandroković protivnik trećeg entiteta u BiH. 

- Na izručit zahtjev Gordana Jandrokovića javno objavljujemo transkript njegova razgovora s američkim diplomatom: Jandroković je bio vrlo otvoren protivnik prijedloga bosanskih Hrvatsa za "treći entitet". Izjavio je kako je potpora tadašnjeg predsjednika HDZa 1990. Ljubića takvom pokretu glupa i neprihvatljiva. - objajavio je kandidat Mosta. 

.

 

Na Facebooku je stiao odgovor HDZ-a. Navode kako se Nino Raspudić ponovno se prihvatio onog što mu jedino polazi za rukom, a riječ je o agresivnom pokušaju podmetanja političkim konkurentima. 

- Tako je opet, valjda stoti put u svom džihadu protiv Gordana Jandrokovića, iz konteksta izvukao njegove riječi iz 2008. o „trećem entitetu“ u BiH, „udici“ koju su u tom trenutkom Hrvatima bili bacili Milorad Dodik i Beograd. Pritom Raspudić prešućuje da je Jandroković u svim tim razgovorima sa stranim diplomatima čvrsto stajao na načelima konstitutivnosti i stvarne ravnopravnosti hrvatskog naroda u BiH - na istim načelima kao i HDZ BiH i Dragan Čović - navode HDZ-ovci. 

Osvrnulo su se i na dosadašnji put Raspudića i Jandrokovića:

- Za razliku od Raspudića, koji je prošao trnoviti put od radikalnog ljevičara, Feralova novinara, zagovornika tzv. građanske BiH i sveučilišnog revolucionara do kvazidesničara, Jandroković je uvijek bio i ostao vjeran svojim narodnjačko-demokršćanskim vrijednostima, zaštiti dostojanstva čovjeka i hrvatskih nacionalnih interesa u nerijetko i vrlo složenim međunarodnim okolnostima, osudi zločina svih totalitarnih režima te svojoj stranci, HDZ-u - napominju.

Nisu zaboravili podsjetiti da je Raspudić ne tako davno, na parlamentarnim izborima 2016. godine, u svojim kolumnama "drukao za SDP i Zorana Milanovića, ushićeno ga veličajući kao „novog Franju Tuđmana“. I sada se takav tip našao pozvanim svima dijeliti lekcije o hrvatstvu, vjeri i zaštiti položaja Hrvata u BiH!?". 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 64

  • 24.06.2020.

    Antipatičan, prebučan, filozof koji puno priča, baca dosjetke i ako sakuplja bodove. Priča što raja želi čuti. Program?' Niš. Ja bih ali ovi pokrali pa neće moći. Eto programa. Svi viču, buhhha otjeraj lopove da ja dođem na vlast, ali ne znam kaj bi tamo osim sebe i familiju uhljebio i osogurao penzijicu za ženu i sebe. seku i sebe ...

  • Medenko 24.06.2020.

    Njonjo je vuk u ovcijoj kozi , pravi primjer ako si lukav bices uvijek na vlasti.

  • gvagec 24.06.2020.

    Raspudiću rekao sam Ti, naznaš u što ulaziš i baš se čudim. Bio si simpatičan, ineligentan (normalno da si još, to se ne gubi 'drukanjem' za bilo koju stranku). Nije da se brinem za tabe ali inteligentnim ljudima je bolje da se drže po strani dok traje borba Bikova (imali smo prilike vidjeti neki dan kada su navalili i na publiku). Ljepše je čuti dobar savjet ili kritiku ne sudjelovati u sr***u .....................................................

Komentiraj...
Vidi sve komentare