To je to što me zanima!

Tisuće se oprostile od mališana u Cazinu: Majci i djedu pozlilo...

Kako se vozilo s njihovim tijelima kretalo prema groblju, majka je sve glasnije plakala, javlja Dnevni Avaz. U Bihaću i cijelom Unsko-sanskom kantonu jučer je bio Dan žalosti
Vidi originalni članak

Majka Leila Sović plakala je i dozivala svoju djecu, Ahmira (7), Neilu (5) i Ajlana (2), koje je prošlog tjedna u Bihaću ubio otac monstrum Admir Sović (37), nakon čega se ubio. 

PORUKA MONSTRUMA IZ BIHAĆA: 'Uzeo sam ti ono najdraže, nitko te više neće zvati mama'

Nekoliko tisuća ljudi u nedjelju se oko podne ispred džamije Brezova kosa u Cazinu oprostilo od tri mala anđela. Hitna pomoć morala je više puta intervenirati jer je majci, ali i djedu ubijene djece pozlilo, piše Dnevni Avaz.  

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako se vozilo s njihovim tijelima kretalo prema groblju, majka je sve glasnije plakala, piše Avaz.ba. U Bihaću i cijelom Unsko-sanskom kantonu u nedjelju je bio Dan žalosti.  

OTAC IZ PAKLA Djecu je polegao na krevetić, pokrio dekom i izbo ih nožem

Podsjetimo, otac monstrum djecu je ubio nožem na spavanju, a potom se objesio u hodniku kuće u naselju Mali lug u Bihaću. Učinio je to iz osvete supruzi, kojoj je ostavio bombu na ulazu u dječju sobu.  

Policija i tužiteljstvo su potvrdili jedino te činjenice a o motivima zločina još uvijek se samo nagađa. Pretpostavlja se da je otac odlučio ubiti djecu iz osvete supruzi koja ga je ostavila, a ona je to navodno učinila zbog obiteljskog nasilja koje više nije mogla trpjeti. 

Otac-ubojica pokopan je u subotu u Bihaću, a na njegovoj dženazi bili su samo članovi najuže obitelji

Idi na 24sata

Komentari 104

  • rearea22 17.12.2018.

    Čekaj malo, pa ta mater je svoju djecu ostavila i otišla

  • arthur96 17.12.2018.

    Socijalna skrb je odgovorna za smrt troje djece

  • 17.12.2018.

    😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢. Za Majku. Djeca su kod BOGA. Njoj je najteže.

Komentiraj...
Vidi sve komentare