Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Uzeo sam ti ono najdraže, nitko te više neće zvati mama'

U bihaćkom naselju Mali Lug je Admir Sović (37) ubio svoje troje male djece, a potom počinio samoubojstvo. Prema poruci koju je ostavio Admir se htio osvetiti svojoj ženi

Foto: Klix.ba/Facebook
162 komentara

Admir Sović iz Bihaća koji je ubio svoje troje djece, a potom sebe ostavio je poruku.

Dnevni avaz piše da je zločin je prijavio Admirov najbolji prijatelj Asim Dulić. Na teren su izašli policijski službenici, a s njima i stručnjak za eksploziv.

- Sović je ostavio ručnu bombu, na kojoj je osigurač bio skoro izvučen. Indikativno je da je bombu stavio na komad papira na kojem je napisao poruku za svoju suprugu Leilu – otkriva izvor  iz policije. Napravu su deaktivirali, a rodbina je uvjerena da ju je Admir postavio za Leilu, kako bi i ona poginula od mine.

STRAVA KOD BIHAĆA: UBIO TROJE DJECE... Susjedi u šoku: Ne vjerujemo u ovo, pa bio je toliko brižan otac

Istražitelji su bili šokirani porukama koje su pronašli.

- Napisao je: 'Ne sekiraj se, djeca su zbrinuta. Nisu gladna otišla na ahiret. Da sam našao i tebe, i tebe bih ubio. Izgubila si ono najdraže. Ali, uzeo sam ti ono najdraže, djecu vodim sa sobom, a tebe, k...., nikada niko više neće zovnuti 'mama'– napisao je Admir nakon što je ubio djecu.

Papir je bio krvav, kao i zidovi sobe u kojoj su djeca spavala.

- Zidovi su krvavi, jer je djecu zaklao kuhinjskim nožem. Pronašli smo i krvavi nož. U tom oproštajnom pismu vidi se da se on želio osvetiti svojoj supruzi. Na kraju joj je napisao, ali to je već nečitko, da proda motor i nekome vrati dug. Dvoje mlađe djece spavalo je jedno pored drugog, dok je najstarije dijete bilo na drugom kauču - otkriva izvor Dnevnog avaza.

'To nije bio čovjek'

 Iako im je Admir znao prijetiti da će ubiti sebe i Leilu jer je otišla, nikad nije spominjao djecu.

- Nitko nije mogao ni pomisliti da bi jedan otac mogao uraditi tako nešto, ali tek sad smo shvatili da to nije bio čovjek - priča rodbina. Kažu da Admir prije ubojstava poslao poruku svom bratu u kojoj je nagovijestio o čemu razmišlja.

- Napisao je da će 'presuditi svima trima pa sebi i kraj' te da ne žale i ne plaču za njim - kazali su i dodali da su za poruku doznali tek nakon pronalaska tijela. Otkrivaju nam da je Leila zatražila razvod braka te da joj Admir nije dopustio da djecu povede sa sobom.

- Čekala je papire da se sve sudski riješi. Policija i Centar su bili upućeni u sve - dodaju.

U nedjelju 16. prosinca čeka ih najtužniji zadatak, sahrana tri mala anđela. Prema želji majke, posljednji ispraćaj i ukop djece obavit će iza podne u cazinskom naselju Skokovi, otkud je Leila, na groblju Brezova Kosa. Gradska uprava Bihaća i Vlada Unsko-sanskog kantona odlučili su da će nedjelja biti dan žalosti na području Bihaća i ostatka kantona. 

Možda vas zanima i ovo:
Message