Obavijesti

News

Komentari 162

'Uzeo sam ti ono najdraže, nitko te više neće zvati mama'

'Uzeo sam ti ono najdraže, nitko te više neće zvati mama'
1

U bihaćkom naselju Mali Lug je Admir Sović (37) ubio svoje troje male djece, a potom počinio samoubojstvo. Prema poruci koju je ostavio Admir se htio osvetiti svojoj ženi

VIDEO

Admir Sović iz Bihaća koji je ubio svoje troje djece, a potom sebe ostavio je poruku.

Dnevni avaz piše da je zločin je prijavio Admirov najbolji prijatelj Asim Dulić. Na teren su izašli policijski službenici, a s njima i stručnjak za eksploziv.

Pokretanje videa...

01:04

- Sović je ostavio ručnu bombu, na kojoj je osigurač bio skoro izvučen. Indikativno je da je bombu stavio na komad papira na kojem je napisao poruku za svoju suprugu Leilu – otkriva izvor  iz policije. Napravu su deaktivirali, a rodbina je uvjerena da ju je Admir postavio za Leilu, kako bi i ona poginula od mine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Susjedi u šoku: Ne vjerujemo u ovo, pa bio je toliko brižan otac
Susjedi u šoku: Ne vjerujemo u ovo, pa bio je toliko brižan otac

Istražitelji su bili šokirani porukama koje su pronašli.

- Napisao je: 'Ne sekiraj se, djeca su zbrinuta. Nisu gladna otišla na ahiret. Da sam našao i tebe, i tebe bih ubio. Izgubila si ono najdraže. Ali, uzeo sam ti ono najdraže, djecu vodim sa sobom, a tebe, k...., nikada niko više neće zovnuti 'mama'– napisao je Admir nakon što je ubio djecu.

Papir je bio krvav, kao i zidovi sobe u kojoj su djeca spavala.

- Zidovi su krvavi, jer je djecu zaklao kuhinjskim nožem. Pronašli smo i krvavi nož. U tom oproštajnom pismu vidi se da se on želio osvetiti svojoj supruzi. Na kraju joj je napisao, ali to je već nečitko, da proda motor i nekome vrati dug. Dvoje mlađe djece spavalo je jedno pored drugog, dok je najstarije dijete bilo na drugom kauču - otkriva izvor Dnevnog avaza.

'To nije bio čovjek'

 Iako im je Admir znao prijetiti da će ubiti sebe i Leilu jer je otišla, nikad nije spominjao djecu.

- Nitko nije mogao ni pomisliti da bi jedan otac mogao uraditi tako nešto, ali tek sad smo shvatili da to nije bio čovjek - priča rodbina. Kažu da Admir prije ubojstava poslao poruku svom bratu u kojoj je nagovijestio o čemu razmišlja.

- Napisao je da će 'presuditi svima trima pa sebi i kraj' te da ne žale i ne plaču za njim - kazali su i dodali da su za poruku doznali tek nakon pronalaska tijela. Otkrivaju nam da je Leila zatražila razvod braka te da joj Admir nije dopustio da djecu povede sa sobom.

- Čekala je papire da se sve sudski riješi. Policija i Centar su bili upućeni u sve - dodaju.

U nedjelju 16. prosinca čeka ih najtužniji zadatak, sahrana tri mala anđela. Prema želji majke, posljednji ispraćaj i ukop djece obavit će iza podne u cazinskom naselju Skokovi, otkud je Leila, na groblju Brezova Kosa. Gradska uprava Bihaća i Vlada Unsko-sanskog kantona odlučili su da će nedjelja biti dan žalosti na području Bihaća i ostatka kantona. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 162
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.