To je to što me zanima!

Titov Cadillac se vratio kući nakon ušminkavanja u Zagorju

Vozilom HAK-a danas je, na dan Titove smrti, Cadillac nakon servisa prevezen na Brijune. Vožnja u Cadillacu po Brijunima, koja traje oko sat vremena, stoji 5000 kn
Vidi originalni članak

Nakon servisa kočnica i paljenja te ušminkavanja za turističku sezonu Titov Cadillac opet će na Brijune. Uredili su ga u radionici Presečki grupe u Krapini, gdje je prije pet godina temeljito obnovljen. Nakon zajedničke probne vožnje vlasnik tvrtke Antun Presečki, koji je ujedno i predsjednik Oldtimer saveza Hrvatske, predao je ključeve Stipi Sušcu, voditelju nadzora i zaštite Nacionalnog parka Brijuni. 

- Posebno sam vezan za ovaj automobil, jer smo isto godište, obojica smo oldtimeri - rekao je Antun Presečki, u čijoj su radionici i ovaj put sve napravili besplatno. 

Cadillac je na Brijune prevezen danas HAK-ovim vozilom, na dan Titove smrti. 

Razgledavanje Brijuna vožnjom u Cadillacu, koja traje oko sat vremena, stoji 5000 kuna. Unatoč visokoj cijeni, zainteresiranih ima. Uglavnom su to turisti iz Rusije i bivše Jugoslavije.

Idi na 24sata

Komentari 139

  • sestro 25.05.2012.

    on je jadan bio jako socijalno osjetljiv...vozio je cadillac dok je nebeski narod išao pješke ili u jadnom jugiću:))))

  • bzg 06.05.2012.

    bilo bi dobro da nam se pojavi neki novi TITO pa da napokon izađemo iz krize i počnemo živjeti kao ljudi koje će cijeli svijet cijeniti i koji će živjeti u bogatoj državi gdje je svaki pošten radnik zaštićen

  • AnaBalic_1 05.05.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare