To je to što me zanima!

Tjedan posvećujemo Ivanu Pavlu II. povodom beatifikacije

U povodu beatifikacije pape Wojtyle donosimo posebne priloge, DVD o Papinu privatnom životu, naljepnicu s molitvom posvećenom Ivanu Pavlu II., njegov poster...
Vidi originalni članak

Od uskrsnog trobroja do subote, 30. travnja, 24sata će u povodu proglašenje blaženim pape Ivana Pavla II svakog dana objavljivati posebne priloge i darivati čitatelje. U utorak će uz prilog o Papinu životu čitatelji za šest kuna uz 24sata moći kupiti DVD “Svjedočanstva”. Film otkriva zanimljive i manje poznate trenutke iz njegova privatnog života. U srijedu slijedi nastavak priloga o životu Karola Wojtyle, a u istom broju čitateljima darujemo plakat Ivana Pavla Drugog. U četvrtak, uz poseban prilog Papa i Hrvati, u kojem teolog prof. dr. Adalbert Rebić ekskluzivno za 24sata opisuje nepoznate detalje o vezama pokojnog Pape i Hrvata, čitateljima darujemo sličicu Ivana Pavla Drugog s molitvom posvećenom njemu.

U petak u prilogu čitajte sve o pohodima Svetog Oca Hrvatskoj, a u subotu ekskluzivno objavljujemo specijal Nepoznati Papa, rijetke fotografije koje otkrivaju Wojtylu kao čovjeka, planinara, veslača i biciklista, zaljubljenika u prirodu, blaga i nasmijana svećenika.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • jingsaw 02.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Hectabus 02.05.2011.

    VI niste NORMALNI.

  • branjo 01.05.2011.

    Pederi i pedofili !

Komentiraj...
Vidi sve komentare