To je to što me zanima!

Tko će što pokupovati: Atlantic i Adris preuzimaju Agrokor?

Ministrica gospodarstva Martina Dalić je komentirala najave da Adris i Atlantic grupa planiraju oformiti konzorcij domaćih tvrtki koje bi preuzele dijelove Agrokora
Vidi originalni članak

Za mene je vijest da se i domaći kapital priprema kako bi bio spreman na odluke vjerovnika o budućnosti Agrokora dobra vijest, kazala je ministrica gospodarstva Martina Dalić najave da tvrtke Adris i Atlantic grupa planiraju oformiti konzorcij domaćih tvrtki koje bi preuzele dijelove Agrokora.

Dalić ističe kako savjetnici Alix i partneri rade na pripremi nagodbe, zadaća je izvanrednog povjerenika da sačini i postigne nagodbu najkasnije u zakonom zadanim rokovima.

Istovremeno iz Atlantic Grupe stiže priopćenje kako oni zasad ne sudjeluju u eventualnom formiranju koncerna za otkup dijelova Agrokora. Iz Adrisa, pak, poručuju kako ne komentiraju medijske napise, ali su zainteresirani za sudjelovanje u takvome poslovnom projektu, prenosi Dnevnik Nove TV.

U Agrokoru pozdravljaju “iskaz interesa” no ističu kako do sklapanja nagodbe s vjerovnicima nema govora o prodaji ključnih kompanija. O tome će u konačnici, ističu, odlučiti sami vjerovnici.   

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Čarli1976 18.09.2017.

    Čim je tu umješana vlada i Dalićka , tu će se opet oprati veliki novac, a od spašavanje Agrokora ništa.

  • jozo biber 18.09.2017.

    Koga više briga ljudi odlaze i tko će vam išta kupovat

  • dragan1967 17.09.2017.

    Kao i što sam prije cca 7 godina komentirao u vezi ulaska u eu.. nakon toga ulaze multinacionalke i kupuju samo ono što ih interesira.....atlantik adris .. to su tek .. notari

Komentiraj...
Vidi sve komentare