To je to što me zanima!

Tko je jači? Putin i Medvedev pokazali mišiće u teretani

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Putin se odmarao u Sočiju u društvu premijera Dmitrija Medvedeva. Dvojica dužnosnika dan su započela doručkom i kavom. Uslijedio je roštilj pa teretana
Vidi originalni članak

Kremlj je očito odlučio poraditi na sve lošijem rejtingu Vladimira Putina pa je objavio fotografije ruskog predsjednika u "punoj snazi".

Putin se od napornih predsjedničkih dužnosti odmarao u Sočiju. Društvo mu je pravio premijer Dmitrij Medvedev. Dvojica dužnosnika dan su započela doručkom i kavom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video


REUTERS/PIXSELL

Uslijedio je roštilj uz profesionalnog kuhara, a političari su i sami odlučili pokazati kulinarske vještine i uzeli pribor za roštilj u ruke. Nakon obilnog obroka, trebalo je potrošiti sve te nakupljene kalorije.

REUTERS/PIXSELL

Odjeven u bijelu usku majicu, trenirku i tenisice, Putin se s Medvedevim uputio u teretanu. Bacili su se na sprave za "izgradnju" mišića. Nije nepoznanica da Putin voli vježbati i pokazivati svoju snagu. Na fotografijama objavljenima u prošlosti Putin obnaženog torza jaše konja, upravlja zrakoplovom i lovi tigra.

O čemu su političari tog dana razgovarali nije poznato, ali sudeći po fotografijama, odlično su se proveli.

REUTERS/PIXSELL

Idi na 24sata

Komentari 164

  • lokal patriota 31.08.2015.

    Malo mi se čudno pogledavaju, kao da su zaljubljeni.Dobro da se u šetnji ne vode za ručice. Svejedno lijepo je vidjeti kako drže do sebe i šta sve može ućiniti botoks pomiješan sa ostalim njihovim čarobnim napicima koji im stoje na stolu za popiti poslije roštilja. Predivno i zapanjujuće kao vijest.

  • Onkel Adi 31.08.2015.

    ja mislim da su prčili jedan drugoga

  • Tarzanova mama 31.08.2015.

    A nasi predsjednici ili klavir sviraju ili u dupe se Americi ili europi uvlace,nijedan nema svoje ja

Komentiraj...
Vidi sve komentare