To je to što me zanima!

'Tko je za Istanbulsku ne može se pričestiti dok se ne pokaje'

MORAJU JAVNO OPOZVATI 'SVOJ SRAMOTAN ČIN': Don Jozo Mužić na društvenoj je mreži objavio kako su svećenici dužni po savjesti uskratiti sakrament onima koji su podržali ratifikaciju Konvencije
Vidi originalni članak

Nekoliko tisuća ljudi u Zagrebu i Splitu prosvjedovalo je protiv ratifikacije Istanbulske konvencije. Ipak, u petak je Sabor ratificirao Konvenciju, a jedan splitski svećenik na Facebooku je objavio da je svima koji su podržali Istanbulsku zabranjeno da se pričeste. 

Njegov status prenosimo u cijelosti.

"Oni koji su nominalno kršćani a glasali su za ratifikaciju IK po savjesti neka računaju da ne smiju pristupati pričesti dok se ne pokaju i javno ne opozovu svoj sramotni čin. Svečenici su takvima dužni po savjesti uskratiti pričest", napisao je don Jozo Mužić.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • nori 🖖 17.04.2018.

    Može se sunetit u Istanbulu

  • Bennett 16.04.2018.

    Kakav licemjer?! A pedofilija?? Bljuje mi se od svih njih! Ponasaju se ko oni kajfezi u doba Isusa! Nose zlato, voze u skupim autima, propovijedaju gluposti i mijesaju se u sve umjesto da budu kao i Isusovi ucenici. Da zagovaraju dobrotu te pjeske propovijedaju rijec Bozju, pomazu siromasima itd. Sramota!

  • uskočica 16.04.2018.

    svaka čast...

Komentiraj...
Vidi sve komentare