To je to što me zanima!

Tko nam to čuva dužnosnike? Pokrali i Kolindino osiguranje

Provalom u službeni auto ukraden je dio opreme povjeren policijskim službenicima za rad. Provaljeno je u razdoblju u kojem je, zbog izvanrednih okolnosti izvršenja službenog zadatka, auto kratkotrajno ostao bez nadzora
Vidi originalni članak

Službeni automobil predsjedničina osiguranja, koje inače čuva njezinu obitelj, ostao je iz nepoznatog razloga otključan i bez nadzora. Kradljivcu su im bez problema uzeli opremu. O kakvoj opremi se točno radi, u MUP-u za Dnevnik Nove TV, nisu se izjasnili. 

- Provalom u službeni auto ukraden je dio opreme povjeren policijskim službenicima za rad. Provaljeno je u razdoblju u kojem je, zbog izvanrednih okolnosti izvršenja službenog zadatka, auto kratkotrajno ostao bez nadzora - pojasnili su iz Ministarstva unutarnjih poslova

NAKON CVITANOVIH ČUVARA MUP potvrdio: Pokradeni su i čuvari obitelji Grabar Kitarović

No iako pravdaju djelatnike da su u vrijeme krađe imali izvanrednog posla, ipak su ih sankcionirali. Naime, kažu da su provjerili sve činjenice i utvrdili odgovornost djelatnika, kojima je na kraju izrečena disciplinska mjera. No postavlja se pitanje kako djelatnici mogu čuvati predsjednicu i obitelj ako nisu u stanju sačuvati auto i svoje stvari od krađe. 

PROPUST CVITANOVIH ZAŠTITARA Policajcima ukrali pištolje: Išli po hranu, ostavili oružje u sobi

Problem postaje ozbiljniji kad se sjetimo da nisu prošla niti dva tjedna od pljačke čuvara bivšeg državnog odvjetnika Dinka Cvitana. Oni su ostali bez svog oružja, dokumenata i značke dok su bili otišli po hranu. Stvari su bili ostavili u apartmanu, gdje su čuvali Cvitana i obitelj dok su se odmarali u Zatonu. Po jelo su otišli nakon smjene.

Umjesto da se odmaraju, morali su nadležnima objasniti da su ostali bez pištolja.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • mala vatra 18.08.2019.

    To se dogodilo zbog bahatosti istih

  • rođo101 17.08.2019.

    joj te fore samo valjda prirasli kad smo djeca bili,pa kradu između sebe i jedni drugim dojavljuju

  • ZG U SRCU 17.08.2019.

    Bitno da im ide lova i staž.

Komentiraj...
Vidi sve komentare