To je to što me zanima!

Tko su novi Tomaševićevi ljudi: Tu je 'ironman' i član Mense te nesuđeni predsjednik Hajduka

Boris Sesar bio je predsjednik Društva prijatelja Hajduka Zagreb. Matija Subašić Maras direktorica ljudskih resursa Croatia Osiguranja, a Ivan Novaković direktor Inine servisne tvrtke STSI
Vidi originalni članak

Na godišnjem sam u Španjolskoj. Čujemo se kad se vratim. Doviđenja, hvala, rekao nam je Boris Sesar, koji je od danas novi član uprave zagrebačkog holdinga.

Riječ je inače o bivšem menadžeru u Deutsche Telekom Europe i nekadašnjem predsjedniku Društva prijatelja Hajduka u Zagrebu, istaknutom triatloncu i članu MENSA-e, koji je prije tri godine slovio kao najozbiljniji kandidat za predsjednika splitskog Hajduka.

NOVA EKIPA U HOLDINGU Tomašević odabrao novu upravu

U biografiji Borisa Sesara stoji da je diplomirao na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2002. Osim toga završio je i MBA IGBS Zagreb – Indiana University, Kelley School of Business. Iskustvo je gradio u IT sektoru (Oracle, SAP itd.) na sales pozicijama, u Hrvatskom Telekomu kao direktor prodaje za male i srednje poslovne korisnike.

Strastveni je zaljubljenik u sportu. Sudjelovao je u: 2 puta Ironman distance triatlon finisher (Extrememan 2016, Moraviaman 2017., 3 puta half Ironman finisher (Falkensteiner 2016, Ironman Pula 2016, Ironman St. Polten 2017), 3 puta Maraton finisher (Zagreb, Ljubljana, Treviso), 1 puta Blatersa finisher, cijeli niz polumaratona, cenera, plivačkih maratona (5 km), biciklističkih maratona i ostalih extremnih utrka. 

Uprava zagrebačkog Holdinga danas je, dakle, kompletirana s tri nova člana.

- To su: Ivan Novaković s dugogodišnjim iskustvom i INA-i i području IT-ja, Boris Sesar koji ima dosta iskustva u telekomunikacijama i digitalnim transformacijama te Matija Subašić Maras koja ima iskustvo na osiguranju, farmaceutskoj industriji - rekao je gradonačelnik Tomislav Tomašević.

Matija Subašić Maras bila je, između ostalog, direktorica sektora ljudskih resursa Croatia osiguranja. Ivan Novaković je od 2012. do 2017. bio direktor Inine servisne tvrtke STSI - integrirani tehnički servisi. 

Još u lipnju je Skupština Zagrebačkog holdinga imenovala predsjednika Uprave Nikolu Vukovića i člana Uprave Antu Samodola. Inače, Zagrebački holding d.o.o. i ovisna društva su, prema revidiranom konsolidiranom izvješću u 2020. godini, prvi put u posljednjih sedam godina iskazala ukupni sveobuhvatni gubitak od 305 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • _zujo_ 25.08.2021.

    još jedan uhljebistan, e moji purgeri, birali ste ovog senfača, sad patite... i opet ne vidim gdje je biciklo...

  • Buster.Scruggs 24.08.2021.

    Puno previse paznje se posvecuje ljudima a puno premalo programu. Dajte Tomasevicu par godina, naci ce i on misicu za glasnogovornicu i poceti ce graditi fontane po Zagrebu. Cujem da Kozari Bok nema niti jedne fontane. Dokle tako, drugovi?

  • 24.08.2021.

    Obecao hajduku titulu prvaka🇭🇷u svom mandatu,za koju je mu duh iz kuce cvijeca sugerirao

Komentiraj...
Vidi sve komentare