Obavijesti

News

Komentari 86

Tko su novi Tomaševićevi ljudi: Tu je 'ironman' i član Mense te nesuđeni predsjednik Hajduka

Tko su novi Tomaševićevi ljudi: Tu je 'ironman' i član Mense te nesuđeni predsjednik Hajduka

Boris Sesar bio je predsjednik Društva prijatelja Hajduka Zagreb. Matija Subašić Maras direktorica ljudskih resursa Croatia Osiguranja, a Ivan Novaković direktor Inine servisne tvrtke STSI

VIDEO

Na godišnjem sam u Španjolskoj. Čujemo se kad se vratim. Doviđenja, hvala, rekao nam je Boris Sesar, koji je od danas novi član uprave zagrebačkog holdinga.

Riječ je inače o bivšem menadžeru u Deutsche Telekom Europe i nekadašnjem predsjedniku Društva prijatelja Hajduka u Zagrebu, istaknutom triatloncu i članu MENSA-e, koji je prije tri godine slovio kao najozbiljniji kandidat za predsjednika splitskog Hajduka.

Tomašević odabrao novu upravu
Tomašević odabrao novu upravu

U biografiji Borisa Sesara stoji da je diplomirao na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2002. Osim toga završio je i MBA IGBS Zagreb – Indiana University, Kelley School of Business. Iskustvo je gradio u IT sektoru (Oracle, SAP itd.) na sales pozicijama, u Hrvatskom Telekomu kao direktor prodaje za male i srednje poslovne korisnike.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Strastveni je zaljubljenik u sportu. Sudjelovao je u: 2 puta Ironman distance triatlon finisher (Extrememan 2016, Moraviaman 2017., 3 puta half Ironman finisher (Falkensteiner 2016, Ironman Pula 2016, Ironman St. Polten 2017), 3 puta Maraton finisher (Zagreb, Ljubljana, Treviso), 1 puta Blatersa finisher, cijeli niz polumaratona, cenera, plivačkih maratona (5 km), biciklističkih maratona i ostalih extremnih utrka. 

Uprava zagrebačkog Holdinga danas je, dakle, kompletirana s tri nova člana.

- To su: Ivan Novaković s dugogodišnjim iskustvom i INA-i i području IT-ja, Boris Sesar koji ima dosta iskustva u telekomunikacijama i digitalnim transformacijama te Matija Subašić Maras koja ima iskustvo na osiguranju, farmaceutskoj industriji - rekao je gradonačelnik Tomislav Tomašević.

Matija Subašić Maras bila je, između ostalog, direktorica sektora ljudskih resursa Croatia osiguranja. Ivan Novaković je od 2012. do 2017. bio direktor Inine servisne tvrtke STSI - integrirani tehnički servisi. 

Još u lipnju je Skupština Zagrebačkog holdinga imenovala predsjednika Uprave Nikolu Vukovića i člana Uprave Antu Samodola. Inače, Zagrebački holding d.o.o. i ovisna društva su, prema revidiranom konsolidiranom izvješću u 2020. godini, prvi put u posljednjih sedam godina iskazala ukupni sveobuhvatni gubitak od 305 milijuna kuna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina