To je to što me zanima!

'Tko te odgojio?' Derao se na djevojku, ona ga gurala rukama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Djevojka je u praznom tramvaju sjela na mjesto rezervirano za invalide. To se posebno nije svidjelo starijem muškarcu koji ju je povukao za rukav jakne kako bi se maknula
Vidi originalni članak

Maknite se od mene, luđak jedan, vikala je u utorak oko 13 sati tamnokosa djevojka na starijeg muškarca u tramvaju br. 14 na Savskome mostu u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Djevojka je, priča čitateljica koja je snimila obračun, u još praznom tramvaju sjela na prvo mjesto za invalide.

- Prvo joj je jedna gospođa rekla da je nepristojna što sjedi na mjestu za invalide, a ona je odgovorila da ima još mjesta i da ljudi mogu sjesti gdje žele. Tad je do nje došao muškarac u svijetloj jakni s naočalama, primio je za jaknu i bacio sa stolice - govori čitateljica.

- Jesi li imala roditelje? Poštuješ li roditelje? Tko te odgojio? - viče muškarac unoseći se djevojci u lice. 

Na snimci se vidi kako ga ona odguruje rukama vrijeđa i udara u lice. Na sugestije ostalih putnika da izađe iz tramvaja, djevojka dobacuje da će zvati policiju. U policiji i ZET-u kažu kako obračun zasad nitko nije prijavio. 

Idi na 24sata

Komentari 253

  • 03.09.2019.

    Invalidi i oni koji se tako nazivaju ne bi se ni smjeli voziti u tramvaju, niti u autobusu jer ZET ima specijalne kombije za prijevoz invalida.

  • vidum 06.12.2018.

    Gospodo iz 24 sata, prijavit ću MUP-u govor mržnje koji dopuštate na ovu temu. Tako da znate tko vas je prijavio.

  • 06.12.2018.

    Uopce me ne cudi da se mladi ne dizu.. Svjedoci smo svakodnevnih pojava: Mama/baka ulazi sa klincem u tramvaj, a klinac odmah pocne cendrati da bi on sjedio..I gle cuda: Pola tramvaja starijih osoba se dize ''slatkom andjelcicu''.. Za ocekivati je da mama/baka sjedne i uzme klinca u krilo..Ali ne..Klinac kao princeza/princ sjedi sam i veselim okicama gleda starije koji mu se blagonaklono smjeskaju..Znaci, on je od malena naucen da se drugi dizu njemu i ne moze pojmiti zasto bi se on sa 15, 16, 17...god trebao dici nekoj baki/djedu.. A kad dodje u ''pametne godine'' onda ce i sam imati klinca i ocekivati da netko ustane i da njegov miljenik sjedne.. Tako je to vjecni krug ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare