To je to što me zanima!

To je boljelo: Voditelja hotela udarila je štiklom u prepone

Gemmu osoblje hotela nije htjelo pustiti da prođe recepciju jer im nije točno rekla kome ide u posjet. Tada je 'pukla'. Počela je vrijeđati i tući zaposlenike hotela...
Vidi originalni članak

Britanka Gemma Ryan (23) ne može suzdržati bijes ako nešto nije po njenom. Zbog incidenata zabranili su joj pristup u dva hotelu u Manchesteru. Njezin posljednji ispad bijesa i napad na osoblje hotela Britannia zabilježile su nadzorne kamere. Snimku je prije nekoliko dana objavila i policija. Gemma se posvađala sa zaposlenicima jer su bili sumnjičavi prema njoj pošto nije znala puno ime i prezime gosta kod kojeg je tvrdila da ide. Britanka je tada 'pukla'. Počela je vrijeđati zaposlenike i udarati ih šakama. Phil Burke (41), noćni voditelj hotela, spustio se u predvorje kako bi vidio o čemu se radi jer je čuo buku i komešanje. 

- Pokušao sam ju umiriti razgovorom, no ona je nasrnula na mene. Udarila me nekoliko puta u prsa. Pokušali su je odmaknuti od mene, no ona je navaljivala. Tada me počela udarati nogama - ispričao je Phil za Daily Mail.

Pomahnitala Gemma svom je snagom Phila udarila štiklom u prepone. Razularena žena toliko je ozlijedila Phila da će morati na operaciju. 

Nakon neprekidnog udaranja Phil je uspio savladati Gemmu i zadržati je do dolaska policije. Po nju je došlo osam policajaca koji su je prevezli u postaju. Gemmu su na sudu proglasili krivom za napad i vrijeđanje. Zabranili su joj da se približava Philu i komunicira s njim. Zabranili su joj i da izgovara proste i uvredljive riječi u javnosti te je dobila i 150 sati društvenog korisnog rada. 

Prošli mjesec policija ju je uhitila jer je vrijeđala osoblje hotela Ramada.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • deba KING 22.03.2011.

    A što žena udara rođo!!!!!!!!!!! mikimoj potpisujem

  • markisa_17 22.03.2011.

    svaki dan bi ju tuko po tabanima :-) kakva glupača, ta je z aneku ustanovu..

  • mrxa1 22.03.2011.

    inače sam protiv nasilja nad ženama, ali za ovu bih vrlo rado napravio iznimku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare