To je to što me zanima!

To je pravi šef: Za 10 godina vjernosti dao mu je automobil

Karlovčanin Ivica Tereško (45) nemalo se iznenadio kad su ga u četvrtak ujutro na radnome mjestu dočekali ključevi zelene Fieste. Šef tvrdi da i ostali očekuju isto
Vidi originalni članak

Šef me pozvao u ured i pružio mi kuvertu s knjižicom vozila i mojim podacima, kazao je Ivica Tereško (45), zaposlenik karlovačke tvrtke Elektro Jarnević.

Zbunio se i zastao, a šef Mladen Jarnević (35) podsjetio ga je na razgovor koji su vodili prije nekoliko godina.

- Razgovarali smo o jubilarnim nagradama i šef je tada u šali rekao da će mi, izdržim li s njim deset godina, za to pokloniti automobil - tvrdi Tereško, koji je dobio Ford Fiestu staru tri godine. Iako je deset godina otkad radi s Jarnevićem prošlo u veljači, nagrada je stigla zasluženo i neočekivano.

- I ostali radnici očekuju isto, a budu li radili kao Ivica i bili osobe od povjerenja kojima u svakom trenutku mogu prepustiti posao, naravno da ću ih nagraditi - tvrdi šef obrta s osam zaposlenika koji se bavi klima-uređajima. Dodaje da će na isti način nagraditi još jednog ili dvojicu radnika izdrže li desetljeće u tvrtki.

Nagrađeni Tereško Fordove aute vozi već 20 godina, a ovaj će, tvrdi, voziti samo u posebnim prilikama. Njime će obitelj odvesti na ljetovanje. Njegovi kolege kažu da je šef darovanim automobilom pokazao kako se na pošten način odnosi prema poštenom radniku.

Idi na 24sata

Komentari 215

  • KrOaT 07.11.2012.

    Ovaj ću tekst kopirat i stavit na facebook strnicu firme .Bliži se Božić, nadam se da će šef barem dat božićnicu u konzum bonu od 500 kn:)

  • 12000s 05.11.2012.

    joj daj, i odmah u javnost da se vidi kaj je on zakon čovjek!!

  • emmawitch 31.10.2012.

    cestitke covjeku a i sefu stvarno nam je potrebno malo vise ovakvog postovanja (ne mora biti na poklon auto) ali barem cestitka ili nesto..

Komentiraj...
Vidi sve komentare