To je to što me zanima!

Todorić: Glavni cilj treba biti spašavanje svih radnih mjesta

Ivica Todorić nije htio odgovoriti na sva ostala bitna pitanja, između ostalih i ona o stvarnom dugu koncerna, strukturi mjenica i zadužnica, dvostrukom knjigovodstvu
Vidi originalni članak

Glavni cilj trebao bi biti spasiti Agrokor i sva radna mjesta u kompaniji, da tvrtke iz sustava Agrokora nastave uspješno poslovati. A jednako je važno riješiti problem s dobavljačima, rekao je Ivica Todorić za Nacional.

Todorić nije htio odgovoriti na sva ostala bitna pitanja, između ostalih i ona o stvarnom dugu koncerna, strukturi mjenica i zadužnica, dvostrukom knjigovodstvu i ostalim tajnovitim i mutnim aspektima Agrokorovog poslovanja. Rekao je i kako je spreman i otvoren za nastavak komunikacije, ali postoji niz racionalnih razloga što zasad ne želi više govoriti putem medija.

Todorić nakon izbijanja afere Agrokor nije davao previše izjava za medije. U travnju je rekao kako se iskreno zahvaljuje svim zaposlenicima, bliskim suradnicima i  partnerima s kojima sam izgradio najznačajniju tvrtku u povijesti Republike Hrvatske. 

-  Četrdeset godina sebe uložio sam u izgradnju cijele Hrvatske i regije, stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi - rekao je Todorić nakon podnošenja zahtjeva za aktivaciju Lex Agrokora. 

Idi na 24sata

Komentari 309

  • MI-MA 16.05.2017.

    Glavni cilj je tebe i tvoju upravu uhapsiti kao i sve dosadašnje pomagače koji su ti pomagali u pljački, pogotovo političare, bankare i hnb

  • sala 16.05.2017.

    nije samo on kriv , svi njemu najbliži suradnici u prvu banku po povoljne kredite pa namiriti što se da ali prije toga uzet im svima sve

  • Plejada 16.05.2017.

    Bravo Todore, dotukao si ovu slučajnu državu, sakrio milijarde a ti glupi narode vračaj. Neka Kolinda stavi njegovu bistu u predsjedničke dvore.

Komentiraj...
Vidi sve komentare