To je to što me zanima!

Todorić je angažirao odvjetnika koji je branio Slobu Miloševića?

Poznati beogradski odvjetnik Zdenko Tomanović je zastupao Slobodana Miloševića u Haagu. Također, branio je i Sretena Jocića poznatijeg kao Joca Amsterdam
Vidi originalni članak

Ivica Todorić navodno je prije raspisivanja tjeralice Državnog odvjetništva u nekoliko navrata boravio u Beogradu, a posljednji put tamo je viđen prije nekoliko dana na sastanku s odvjetnicima iz odvjetničkog ureda Tomanović.

Kako saznaje N1, Todorić je upravo angažirao taj poznati beogradski odvjetnički ured, kako bi se priključio međunarodnoj grupi odvjetnika koji će ga zastupati. Iz ureda Tomanović nisu željeli potvrditi da ih je Todorić angažirao.

Kako doznajemo, u Todorićevom odvjetničkom timu u Hrvatskoj nisu upoznati s tom informacijom. 

Podsjetimo, odvjetnici Ivice Todorića Čedo Prodanović i Jadranka Sloković uložili su žalbu sudu na odluku o istražnom zatvoru. No, prema pravnoj praksi sud neće razmatrati žalbu dok Ivica Todorić ne bude u Remetincu. 

U ponedjeljak navečer, pak, izdan je europski uhidbeni nalog za Ivicu Todorića, a policija je potvrdila da već traga za njim. 

Inače, odvjetnik Zdenko Tomanović je zastupao Slobodana Miloševića u Haagu i ujedno je bio jedini Srbin koji je vidio Miloševića mrtvog u ćeliji. Također, branio je i Sretena Jocića poznatijeg kao Joca Amsterdam na suđenju u Beogradu za ubojstvo vlasnika Nacionala Ive Pukanića i njegovog suradnika Nike Franića 2008. godine u Zagrebu. Jocić je bio optužen da je organizirao ubojstvo, no Žalbeni sud u Beogradu ga je pravomoćno oslobodio krivnje.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • BobPell 25.10.2017.

    a vi hr kazete da niste braca sa srbima

  • purgerica prva 25.10.2017.

    Slušam na tv, u vijestima, YUTodorić po Londonu iznajmljuje i mijenja staove! Pa zar se nije na vrijeme moglo oduzeti putovnicu? Ne znam kako to regulira zakon kad je u pripremi ovakav preveliki malverzantski predmet, no, iz svega je jasno da taj pokvarnjak "jaše" još uvijek uz pomoć yuudbaša kak i otac mu. Niš ja njima ne vjerujem. Imaj muda Yivek i pojavi se u Hrvatskoj! Šonjo!

  • božanstvena_komedija 25.10.2017.

    Kome vam je sličan ovaj odvjetnik?;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare