Obavijesti

News

Komentari 80

Todorić je angažirao odvjetnika koji je branio Slobu Miloševića?

Todorić je angažirao odvjetnika koji je branio Slobu Miloševića?
1

Poznati beogradski odvjetnik Zdenko Tomanović je zastupao Slobodana Miloševića u Haagu. Također, branio je i Sretena Jocića poznatijeg kao Joca Amsterdam

VIDEO

Ivica Todorić navodno je prije raspisivanja tjeralice Državnog odvjetništva u nekoliko navrata boravio u Beogradu, a posljednji put tamo je viđen prije nekoliko dana na sastanku s odvjetnicima iz odvjetničkog ureda Tomanović.

Kako saznaje N1, Todorić je upravo angažirao taj poznati beogradski odvjetnički ured, kako bi se priključio međunarodnoj grupi odvjetnika koji će ga zastupati. Iz ureda Tomanović nisu željeli potvrditi da ih je Todorić angažirao.

Kako doznajemo, u Todorićevom odvjetničkom timu u Hrvatskoj nisu upoznati s tom informacijom. 

Podsjetimo, odvjetnici Ivice Todorića Čedo Prodanović i Jadranka Sloković uložili su žalbu sudu na odluku o istražnom zatvoru. No, prema pravnoj praksi sud neće razmatrati žalbu dok Ivica Todorić ne bude u Remetincu. 

U ponedjeljak navečer, pak, izdan je europski uhidbeni nalog za Ivicu Todorića, a policija je potvrdila da već traga za njim. 

Inače, odvjetnik Zdenko Tomanović je zastupao Slobodana Miloševića u Haagu i ujedno je bio jedini Srbin koji je vidio Miloševića mrtvog u ćeliji. Također, branio je i Sretena Jocića poznatijeg kao Joca Amsterdam na suđenju u Beogradu za ubojstvo vlasnika Nacionala Ive Pukanića i njegovog suradnika Nike Franića 2008. godine u Zagrebu. Jocić je bio optužen da je organizirao ubojstvo, no Žalbeni sud u Beogradu ga je pravomoćno oslobodio krivnje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

'Čekalo se da Knighthead kupi obveznice i odbili Sber banku'
TODORIĆ NA BLOGU

'Čekalo se da Knighthead kupi obveznice i odbili Sber banku'

Ivica Todorić na blogu tvrdi da je Knighthead kupovao obveznice i nakon 9. travnja, a da je na sastanku u travnju odbijena Sber banka, jer se čekalo da Knighthead kupi potrebnu količinu obveznica

NOVA OBJAVA NA BLOGU

Ivica Todorić: Koga zastupa Dolički, Agrokor i Knighthead?

Todorić piše kako pod pritiskom javnosti Dolički brani svoj ugovor i svoj roll up, "zanemarujući činjenicu da se, kao i njegov poslodavac Ramljak, nalazi u neviđenom konfliktu interesa"
DORH izdao europski uhidbeni nalog protiv Ivice Todorića
traži ga policija

DORH izdao europski uhidbeni nalog protiv Ivice Todorića

Sukladno Zakonu o pravosudnoj suradnji u kaznenim stvarima s državama članicama Europske unije, DORH je izdao europski uhidbeni nalog protiv prvookrivljenog hrvatskog državljanina, priopćili su