To je to što me zanima!

Todorića na londonskom sudu zastupa supruga Tonyja Blaira

LONDON: Uz Cherie Blair, Todorića zastupa i poznati odvjetnik James Hines, specijaliziran za obranu u slučajevima gospodarskih prijevara i izručenja...
Vidi originalni članak

Visoki sud u Londonu u četvrtak ujutro u 10 sati odlučuje o izručenju Ivice Todorića Hrvatskoj, odnosno o mogućnosti da se na tu odluku žali.

N1 doznaje i ima provjerenu potvrdu da će Ivicu Todorića dana na sudu u Londonu zastupati Cherie Blair (profesionalno poznata i kao Cherie Booth), supruga bivšeg britanskog premijera Tonyja Blaira te jedna od najpoznatijih svjetskih odvjetnika za ljudska prava.

PRED SUDOM U LONDONU Todoriću u četvrtak posljednja prilika da izbjegne izručenje

Uz Cherie Blair, Todorića zastupa i poznati odvjetnik James Hines, specijaliziran za obranu u slučajevima gospodarskih prijevara i izručenja.

Cherrie je prošle godine bila u Zagrebu na panel diskusiji u HUP-u. Susretom s njom na Facebooku se hvalio gradonačelnik Milan Bandić. 

GAZDA JE PRESUŠIO Zbogom luksuze! Ivica Todorić se preselio u industrijsku zonu

Blair je u Hrvatsku je došla sa svojim odvjetničkom uredom Omnia Strategy, koji je osnovala 2011. godine (danas imaju urede u Londonu i Washingtonu DC), a koji se bavi složenim problemima koji zahtijevaju inovativni i multidisciplinarni pristup u međunarodnom savjetovanju, javnom i privatnom međunarodnom pravu, međunarodnom rješavanju sporova i strateškim komunikacijama.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • efteling 06.09.2018.

    Za razliku od njenog muza,Tonija,ova vredi novca...Naime u prvih 100 naboljih advokata u Engleskoj...A Engleska je velika,glomazna...i cena joj je prilicna...

  • liliana 06.09.2018.

    Imamo mi gore todoriće u politici koji nikad neće odgovarat za lopovluk.Lako meni za Todorića a političari mlažnjavaju gdje stignu.

  • crni2012 06.09.2018.

    Sretno ivo radujemo se tvom dolasku :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare