To je to što me zanima!

Toliko su zlostavljali dijete da su mu morali amputirati noge

VELIKA BRITANIJA: Stručnjaci procjenjuju da su roditelji vukli, bacali i tukli malenog Tonyja i to najmanje 10 dana prije nego su ga napokon odveli liječniku...
Vidi originalni članak

Tony Smith (46) i njegova partnerica Jody Simpson (24) iz Kenta u Velikoj Britaniji osuđeni su na 10 godina zatvora zbog zlostavljanja vlastitog djeteta. Kad mu je bilo samo šest mjeseci toliko su tukli da su mu u bolnici morali amputirati obje noge. Maleni dječak, koji po ocu nosi ime Tony, umalo je preminuo od sepse.

Uvjeti u kojima je par živio bili su u najmanju ruku užasni. Po cijelom stanu bila je razbacana prljava odjeća, a u dječjem krevetiću bilo je smeće. 

Osim za ubojstvo, Tony i Jody osuđeni su i zbog okrutnosti prema djetetu jer su oklijevali pozvati pomoć kad je dječaku pozlilo. Policiji su rekli da su odgodili poziv hitnoj pomoći jer su čekali majstora za bojler, piše Daily Mail

- Dijete je bilo sivo, natečeno, otkazivali su mu organi, imalo je prijelome kostiju...zahvaljujući brzoj reakciji liječnika život mu je spašen, rečeno je na sudu.

Stručnjaci procjenjuju da su roditelji vukli, bacali i tukli malenog Tonyja i to najmanje 10 dana prije nego su ga napokon odveli liječniku. Bio je u tolikoj boli da mu čak ni sedativi koje je dobio u bolnici nisu pomagali. 

Ozljede su bile toliko teške da su dječaku morali amputirati obje noge, a kukovi su mu toliko slabi i oštećeni da možda neće moći nositi ni proteze. 

Iako mu je početak života bio strašan, maleni Tony sada ima novi identitet i živi u novoj obitelji. 

- Ono što mu se dogodilo na Tonyja će zauvijek ostaviti trag, ali dječak je u novoj obitelji jako sretan. Mogu reći da je završio na zaista lijepom mjestu, rekao je tužitelj. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • kung fu panda 21.02.2018.

    Oko za oko ili noge za noge

  • Judita👥 21.02.2018.

    i ona je majka postala??imala tu privilegiju..ma dajte..užas

  • totalnokontra 21.02.2018.

    A kad ja takve prepolovim na dva dijela onda svi od najobicnije seljacine u selu do onog na sudu cvile za takvim gadom, jos mi finu kaznu prikelje. Reko sam sljedeci put tak nekog dostavljam polomljenog pred policijsku stanicu a nek jedan drot pisne onda...

Komentiraj...
Vidi sve komentare