Obavijesti

News

Komentari 27

Toliko su zlostavljali dijete da su mu morali amputirati noge

Toliko su zlostavljali dijete da su mu morali amputirati noge
1

VELIKA BRITANIJA: Stručnjaci procjenjuju da su roditelji vukli, bacali i tukli malenog Tonyja i to najmanje 10 dana prije nego su ga napokon odveli liječniku...

VIDEO

Tony Smith (46) i njegova partnerica Jody Simpson (24) iz Kenta u Velikoj Britaniji osuđeni su na 10 godina zatvora zbog zlostavljanja vlastitog djeteta. Kad mu je bilo samo šest mjeseci toliko su tukli da su mu u bolnici morali amputirati obje noge. Maleni dječak, koji po ocu nosi ime Tony, umalo je preminuo od sepse.

Uvjeti u kojima je par živio bili su u najmanju ruku užasni. Po cijelom stanu bila je razbacana prljava odjeća, a u dječjem krevetiću bilo je smeće. 

Osim za ubojstvo, Tony i Jody osuđeni su i zbog okrutnosti prema djetetu jer su oklijevali pozvati pomoć kad je dječaku pozlilo. Policiji su rekli da su odgodili poziv hitnoj pomoći jer su čekali majstora za bojler, piše Daily Mail

- Dijete je bilo sivo, natečeno, otkazivali su mu organi, imalo je prijelome kostiju...zahvaljujući brzoj reakciji liječnika život mu je spašen, rečeno je na sudu.

Stručnjaci procjenjuju da su roditelji vukli, bacali i tukli malenog Tonyja i to najmanje 10 dana prije nego su ga napokon odveli liječniku. Bio je u tolikoj boli da mu čak ni sedativi koje je dobio u bolnici nisu pomagali. 

Ozljede su bile toliko teške da su dječaku morali amputirati obje noge, a kukovi su mu toliko slabi i oštećeni da možda neće moći nositi ni proteze. 

Iako mu je početak života bio strašan, maleni Tony sada ima novi identitet i živi u novoj obitelji. 

- Ono što mu se dogodilo na Tonyja će zauvijek ostaviti trag, ali dječak je u novoj obitelji jako sretan. Mogu reći da je završio na zaista lijepom mjestu, rekao je tužitelj. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.