To je to što me zanima!

Tomašević časti: Skijanje na Sljemenu bit će besplatno za građane do kraja ove sezone

Crveni spust neće biti u funkciji zbog štete nastale u nevremenu skijaška sezona će se odvijati na Zelenom i Bijelom spustu čije će staze biti otvorene za građanstvo svaki dan od 9 do 16 sati
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Zagreba, Tomislav Tomašević odlučio je još jednom 'počastiti', ali ovaj put besplatnim skijanjem na Sljemenu do kraja ove sezone.

U utorak 23. siječnja 2024. počinje sezona skijanja na Skijalištu Sljeme, a dobra vijest je da će odlukom gradonačelnika Tomislava Tomaševića skijanje za građane biti besplatno do kraja sezone - stoji u objavi Facebook profila Upravljanje sportskim objektima.

Osim toga, Crveni spust neće biti u funkciji zbog štete nastale u nevremenu skijaška sezona će se odvijati na Zelenom i Bijelom spustu čije će staze biti otvorene za građanstvo svaki dan od 9 do 16 sati

Ponovo apeliraju na sve građane da ne dolaze automobilima već javnim prijevozom.

Na Sljeme možete autobusom ZET-a koji polazi s Mihaljevca i Žičarom Sljeme.

Red vožnje možete provjeriti na ZET-ovim stranicama i žičara Sljeme.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • arow 23.01.2024.

    Da da on ce iz svog dzepa platiti struju i odrzavanjeLukavi jazo

  • Volim.Zg. 23.01.2024.

    Samo daj đabane,nebuš više bil gradonačelnik.

  • Condorflight 23.01.2024.

    Zanimljivo ! Kad Tomašević besplatno dijeli milijune, nema kazne niti PDV-a, ali kad mala pekarnica na kraju radnog vremena podijeli preostali kruh socijalno ugroženima, odmah stiže paprena kazna za vlasnika pekarnice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare