To je to što me zanima!

Tomašević: Prvu sjednicu ćemo imati na Velesajmu, razgovori su krenuli, idu dobro i bit će OK

Platforma Možemo!, na čijem čelu je Tomašević, osvojila je zajedno sa svojim partnerima na listi, podsjetimo, najviše mandata u Skupštini. Samo jedan im nedostaje za apsolutnu većinu pa su krenuli pregovori
Vidi originalni članak

Dogovorena je procedura za konstituirajuću sjedinicu, omjer oko odbora. Dogovor između oporbe i vladajuće većine oko izbora potpredsjednika je takva da će u dalje biti dva iz oporbe i dva iz vladajuće većine, poručio je novi gradonačelnik Tomislav Tomašević nakon sastanka s klubovima gradskih zastupnika nakon lokalnih izbora, a uoči konstituirajuće sjednice Skupštine.

POGLEDAJTE VIDEO: Izjava Tomislava Tomaševića 

Ona će biti 17. lipnja i to na Velesajmu jer u zgradi Vijećnice još traju radovi nakon potresa.

- Na konstituirajućoj sjednici ćemo formirati odbore tako da imamo spremna radna tijela za sljedeću radnu sjednicu Skupštine, koja će biti nekad u srpnju - dodao je. 

GRADONAČELNIK STIGAO NA POSAO Tomašević: "Situacija nije dobra financijski. Trebat će nam i vanjski stručnjaci da to prođu"

Platforma Možemo!, na čijem čelu je Tomašević, osvojila je zajedno sa svojim partnerima na listi, podsjetimo, najviše mandata u Skupštini. Samo jedan im nedostaje za apsolutnu većinu, stoga su, rekao je, već krenuli pregovori oko suradnje sa SDP-om.

- Komunicirali smo već oko nekih stvari, razgovori se vode, idu dobro i sve će to biti OK - istaknuo je i zajedno se sa svojom zamjenicom Danijelom Dolenec pješke zaputio s Gornjeg grada.

Idi na 24sata

Komentari 139

  • crni golf 4 vrata 07.06.2021.

    .. je li hrenovka s dioptrijom danas "spasila" ikoga? Brzo dajte izvještaj, a ako ga nema - izmislite ga! ha, ha, ha... brzo!...

  • speljkom 07.06.2021.

    Daj Tomislav pokaži im kako se radi ako se hoće, da prestanu ova glupa naklapanja. Kraj ovakvih destruktivaca SRETNO !!!

  • Ironfist 07.06.2021.

    Lijevi i desni, dosta mržnje. To nije Zagreb niti je ikada bio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare