To je to što me zanima!

Tomašević otkrio: 'Primio sam prijetnje smrću, ali gdje bih došao kad bi se time bavio'

Nema šanse da me prijetnje smrću ili prijetnje kaznenim prijavama pokolebaju u odlukama koje smatram da su u javnom interesu grada Zagreba, rekao je Tomašević
Vidi originalni članak

Meni se prijeti s kaznenim prijavama na dnevnoj razini i ne samo s kaznenim prijavama i sa smrću i sa čime sve ne, rekao je u razgovoru na Mreži TV zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević.

U emisiji je raspravljao o gradskim problemima, a otkrio je kada je imao posljednju prijetnju smrću.

DRAŽEN SIRIŠČEVIĆ Tomislav Tomašević poručio: 'Razmotrit ću zahtjev vijeća za smjenom ravnatelja Lisinskog'

- Ozbiljnu, prije mjesec dana - istaknuo je i rekao kako se tim prijetnjama bavi policija. Otkrio je kako se radi o pismu, ali nije htio govoriti o detaljima, samo je istaknuo da u njemu "ima dosta toga".

- Gdje bih došao kada bi se s takvim stvarima bavio. Ali procijenim koje su neke prijetnje, kako bih rekao, uobičajene - kazao je.

MODERNIZACIJA JAVNOG PRIJEVOZA Tomašević objavio plan za promet: Nabavlja tramvaje, najavio i vlak do zračne luke

Tomašević je rekao da nije pod policijskom zaštitom te da su prijetnje sastavni dio posla.

- Nema šanse da me prijetnje smrću ili prijetnje kaznenim prijavama pokolebaju u odlukama koje smatram da su u javnom interesu grada Zagreba - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Vanci19 07.03.2023.

    Daj ostavku, ako ti je imalo stalo do naroda...ali nije pa ces preko leda gradana prezentirat svoje ideje koje nemaju veze s pamecu.Umjesto da osiguras krov nad glavom obiteljima, samohranim roditeljima ti oduzimas,bavis se vrećicama,poskupljenja uprno hoces nametnuti vode, vrtica. Pa jesi li ti normalan odakle vise, odakle da vam namirimo vase bogate luksuzne zivote. Nemas djecu, neznas koji su to troskovi, grad nikad nije bio prljaviji, Novi Zagreb je u kaosu s prijevozom. Daj odi vise

  • Vanci19 27.02.2023.

    Zagreb nikad prljaviji, busevi,tramvaji čovjek u ovo malo mandat sve poremetio. Umjesto da da ljudima krov nad glavom,on oduzima i bavi se vrećicama.

  • 23.02.2023.

    Kaj si nekaj ružno sanjal ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare