To je to što me zanima!

Tomašević uoči Skupštine: Činjenica je da su uhićenja krenula nakon promjene vlasti

Najavili smo da će se riješiti korupcijska hobotnica, a uhićeni moraju dokazati svoju nevinost na sudu. Meni je bitno da se to počne račišćavati, bolje ikad nego nikad, zaključio je Tomašević
Vidi originalni članak

Nadam se dobroj i konstruktivnoj raspravi. Najvažnije je da se izglasaju točke, rekao je uoči sjednice Gradske skupštine gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević.

Tomašević kaže kako očekuje kritike.

- No, bit će zanimljivo kad će ih upućivati ljudi koji su sjedili u NO Holdinga koji je postavljen zadnjih nekoliko godina. Vjerujem da će i uhićenja obilježiti sjednicu, postali su svakodnevica. Koliko znam, istražitelji nisu danas u Gradskoj upravi. Još se dosta stvari treba raščistiti - rekao je gradonačelnik.

PRATITE UŽIVO Filipović: 'Ne skrivajte se iza pročelnika', Tomašević: 'Evo samo da prestanem drhtati'

- Što se tiče amandmana o preustroju, to mi se čine kao populistički amandmani koji nemaju veze s vezom - dodao je.

Osvrnuo se i na brojna uhićenja.

- Činjenica je da su uhićenja krenula nakon promjene vlasti. Najavili smo da će se riješiti korupcijska hobotnica, a uhićeni moraju dokazati svoju nevinost na sudu. Meni je bitno da se to počne raščišćavati, bolje ikad nego nikad - zaključio je Tomašević.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • 16.07.2021.

    Ovaj želi ubrat zasluge za uhićenja osoba koje misecima DORH prati i prisluškuje..Nisu tom liku sve daske na broju.

  • Zagreb1976 15.07.2021.

    Meni nikako nije jasno kako je El Čapo iz pogane vlake krao uništavao grad Zagreb i nikom ništa tek nakon smrti krimosa svi sve znaju tj znali su. Ali valjda će ostali krimosi iz 365 dana kriminala i korupcije odgovarati za pljačku grada a izgleda i puno šire

  • 15.07.2021.

    Koji manipulator? Gadi mi se!!!! Tragično što mu zatucani i zavedeni vjeruju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare