To je to što me zanima!

Tomislav (73): Nisam ja diler, marihuana mi treba za zdravlje

Pakoštanca Tomislava Rosana (73) uhitili su zbog stabljika indijske konoplje i 72,5 grama marihuane. Tvrdi da je ne puši nego sjemenke kuha u mlijeku, pa pije
Vidi originalni članak

Nisam  vam ja diler. Ja vam i ne pušim travu. Ma ne pušim ni cigarete. Meni marihuana treba zbog zdravlja. I to samo sjemenke, kaže Tomislav Rosan (73) iz Pakoštana.

Policajci su kod njega našli biljke indijske konoplje. Barba Toma je kazao da su jako slabo rodile zbog suše te da ih je sve predao policiji. 

Čajem od trave sam izliječio koljeno. Devet litara vode sam iz koljena izvadio, uvjerava Toma

U kući su mu našli i 72,5 grama marihuane, pa će ga vjerojatno prijaviti zbog sumnje na dilanje. Do Tome Rosana došli su nakon što je u Lici pao mladić (24) s pola kilograma marihuane. 

Držao ju je u Škodi Fabiji koju je vozio, a zaustavili su ga u rutinskoj provjeri prometa. Pritvorili su ga. 

Mladić je od nekog čuo da ja imam stabljike i pitao me da mu prodam. Rekao sam mu da nema tih para na ovom svijetu i da neću jer nisam diler, da je to samo za mene, kaže Tomislav

Navodno je on “drukao” barba Tomu kao dilera trave.

- Taj  mladić je od nekog čuo da ja imam stabljike i pitao me da mu prodam. Rekao sam mu da nema tih para na ovom svijetu i da neću jer nisam diler, da je to samo za mene. On je marihuanu već imao u autu kad je od mene žicao da mu prodam još. Kad su ga ulovili u Lici, sjetio se mene. Bio je ljut što mu nisam prodao - kaže Toma, koji tvrdi da sjemenke konoplje kuha u mlijeku te pije.

- Tako sam izliječio koljeno. Devet litara vode sam iz koljena izvadio - uvjerava Toma.

Policija  je u i Svetoj Nedelji kraj Zagreba uhitila ženu (46) koja je u dvorištu kuće uzgajala indijsku konoplju i proizvodila marihuanu.

Idi na 24sata

Komentari 297

  • 007RS 13.11.2012.

    Bas je veceras tema Na rubu znanosti bila o marihuani i njenim ljekovitim sredstvima te razlozima zasto je zabranjena, predlazem da pogleda tko nije

  • 24 ure 13.11.2012.

    ja bih jednog ovakvog dedu!

  • EZEL44 12.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare