To je to što me zanima!

Tomislavova žena Ana puno pegla, ali ne obleku već karticu

PRVI PUT Ovo su prve snimke Ane Karamarko nakon političke havarije njezina supruga Tome. Snimio ju je naš čitatelj na parkiralištu ispred jednog trgovačkog centra
Vidi originalni članak

Jesu li Anu Karamarko privukli golemi natpisi na kojima piše “Niske cijene” ili nešto drugo, nikad nećemo saznati, no pomisao ne zvuči suviše logično...

Ana, naime, vozi Mercedesov terenac, koji - barem kod nas - ne uzimaju ljudi skloni rasprodajama. Ana je, vjerojatno, otišla u trgovački centar kako bi zadovoljila elementarnu ljudsku potrebu za trošenjem novca, popularnim “peglanjem kartice”. Ona i Tomislav nisu se pojavljivali u javnosti nakon političke havarije njezina supruga, koji je srušio svoju vladu, a potom otišao u rafting na Zrmanji.

Večernji list ovih je dana objavio fotografije s raftinga, na kojima je bivši potpredsjednik vlade sa sinom. Tomislav Karamarko nije se našao ni na jednoj izbornoj listi HDZ-a na ovim izborima i, prema svemu sudeći, njegova je politička karijera gotova. Mnogi misle da je upravo Ana bila kreator njegova uspona, koji je mnogima bio neočekivan.

Idi na 24sata

Komentari 325

  • goranzed 24.08.2016.

    szép autó és gyönyörű felesége

  • ab ovo 24.08.2016.

    ili pegla ili se pegla

  • sol 24.08.2016.

    po clanku, ana mu smjestila da izade iz politike, a dobro ne mora nas boliti glava za njega, nego za nas s,s, z, cuvaj boze sirotinju, bogati se za sebe sami pobrinu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare