To je to što me zanima!

Tomo Horvatinčić vratio se iz Švicarske, bio je na operaciji

Horvatinčić u ponedjeljak nije došao na ročište na Općinskom sudu u Zagrebu zbog operacije u Švicarskoj. Sude mu zbog utaje 1,8 milijuna kuna poreza iz 1996. god.
Vidi originalni članak

Tomislav Horvatinčić u ponedjeljak nije došao na ročište na Općinskom sudu u Zagrebu zbog operacije u Švicarskoj. Sude mu zbog utaje 1,8 milijuna kuna poreza iz 1996., u vrijeme kada je bio na čelu NK Croatije. U Zagrebu je opet bio u utorak. Preko posrednika je poručio da ‘nema tih novaca za koje bi razgovarao s novinarima’, piše Index.hr.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • čegevara_1 19.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Ivo Lola Ribar 18.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • tigerin 18.10.2011.

    para vrti di burgija nece

Komentiraj...
Vidi sve komentare