To je to što me zanima!

Topli početak listopada: Isplanirajte dan na otvorenom

Sljedećih nekoliko dana nas čekaju ugodne temperature. Sunčano vrijeme na Jadranu, uz blagu naoblaku u unutrašnjosti tokom cijelog vikenda
Vidi originalni članak

U Hrvatskoj će danas prevladavati sunčano vrijeme na Jadranu uz blagu i povećanu naoblaku u unutrašnjosti zemlje, prognoza je Državno hidrometeorološkog zavoda.

Puhat će uglavnom slab vjetar, dok će se u Slavoniji i Baranji osjetiti umjeren jugoistočnjak i istočnjak. Na Jadranu se može očekivati slab do umjeren sjeverozapadnjak i jugozapadnjak, a na sjeveru Jadrana i bura.

Najviše dnevne temperature kretat će se između 15 i 20 Celzijevih stupnjeva, a u unutrašnjosti Istre i Dalmacije ugodnih 22 i 27 stupnjeva. 

Sutra ujutro će se stanovnici gorskih krajeva probuditi uz lokalnu maglu, dok će se u ostatku Hrvatske nastaviti pretežno sunčano vrijeme uz umjerenu naoblaku. Umjeren jugoistočnjak će puhati na istoku zemlje, a uz obalu jugozapadnjak. 

Najniže temperature u unutrašnjosti će bit između 5 i 10 stupnjeva, a najviše između 18 i 21 stupanj. Na Jadranu će najniža dnevna temperatura bit između 12 i 18 stupnjeva, a najviša između 22 i 26 stupnjeva. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nap 01.10.2021.

    super toplo more ugodno🏊‍♂️

Komentiraj...
Vidi sve komentare