To je to što me zanima!

Torcida nije prijavila mimohod u Splitu? Nisu se držali ni mjera...

Nakon torcidinog mimohoda za Vukovar svi nadležni peru ruke od odgovornosti. Mimohod nikome nije bio prijavljen, a Opara kaže da ni grad ni stožer nisu nadležni za to pitanje
Vidi originalni članak

Nekoliko stotina građana predvođenih Torcidom bilo je sinoć u mimohodu za Vukovar u Vukovarskoj ulici u Splitu. Mimohod nikome nije bio službeno prijavljen, a većina se nije pridržavala epidemioloških mjera. Mimohod je bio pod nadzorom policije koji su zaustavljali promet da bi kolona mogla proći. Danas svi nadležni - peru ruke, prenosi Dnevnik.hr.

-Neću to komentirati. Ja sam rekao da smo izdali vrlo jasno priopćenje da svako od takvih okupljanja treba prijaviti. Vi ste vidjeli da su oni sa policijom odradili taj jedan impresivni korteo, ali ja daljih komentara neću imati - rekao je splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara te dodao kako ni grad ni gradski Stožer civilne zaštite nisu nadležni za taj slučaj.

Iz Područnog ureda Civilne zaštite poručili su kako nisu dobili prijavu okupljanja iako su prolaznici primijetili čovjeka s prslukom Civilne zaštite na mimohodu. 

NE PRIDRŽAVAJU SE MJERA Video iz Splita: Torcida održava mimohod Vukovarskom ulicom

Ravnateljica NZJZ-a Splitsko-dalmatinske županije Željka Karin rekla je kako mimohod nije prijavljen Zavodu.

- Ne znam kome se prijavio i zašto se peru ruke. Ipak, ne bih stvarala sad veliku priču prema onima koji su u mimohodu bili - rekla je i dodala kako nema direktnih podataka da je povećan broj novozaraženih ni nakon bakljade održane za rođendan Torcide.

 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • empatija 20.11.2020.

    lijepo takve stvari odradi policija u Berlinu

  • Selo_malo 20.11.2020.

    Torcida ima svoja pravila koja su iznad propisanih.

  • Jožek121 20.11.2020.

    Kojeg li cinizma i apsurda, stotinjak torcidaša kazniti , a ovi u vukovaru od propisanih 500. a bilo ih 10 tisuća pola bez maski ne kazniti, to je mjerilo hdz plenkovičevog stožera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare