To je to što me zanima!

Tragedija u Alabami: U sudaru 18 vozila poginulo je 9 djece

U stravičnoj prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovalo 18 vozila, poginuli su devetomjesečna djevojčica i njezin 29-godišnji otac te osmero djece u dobi od četiri do 17 godina. Petero je ozlijeđenih.
Vidi originalni članak

Deset ljudi, od kojih devetero djece, poginulo je nakon stravične prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo 18 vozila u okrugu Butler, u američkoj državi Alabama, u subotu oko 14.30 sati.

Nesreća se dogodila za vrijeme tropske oluje Claudete zbog čega je autocesta bila skliska, a uzrok nesreće još uvijek je pod istragom, piše Mirror.

Među poginulima su devetomjesečna djevojčica i njezin 29-godišnji otac te osmero djece u dobi od četiri do 17 godina. U nesreći je ozlijeđeno još pet osoba, no nijedna nije kritično. U tragediji su navodno sudjelovale dvije platforme za traktorske prikolice i autobus Alabama Sheriffs Youth Ranches iz kuće za zlostavljane, zanemarene i napuštene djevojke, potvrdio je šerif Butler okruga Danny Bond. 

Među ozlijeđenima je i vozačica autobusa, direktorica ranča Tallaposa na kojemu su djevojke živjele. Poginule su četiri djevojke koje su živjele na ranču, sin i kćer Candice Gulley i dva dječaka koji su ih tada posjetili.

- Ovo je najgora nesreća u povijesti naše županije - dodao je šerif Bond.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • car2691 21.06.2021.

    nisu zrtve ubijene kako pise u jednom djelu clanka nego poginule

Komentiraj...
Vidi sve komentare