To je to što me zanima!

Tragedija u Njemačkoj: Mladići uzeli roditeljima auto i poginuli

Dvojica tinejdžera (14 i 15 godina) poginula su kada su s Mercedesom sletjeli s ceste i upali u kanal. U drugoj nesreći, mladić (17) se sudario s parkiranim autom. Umro je u bolnici
Vidi originalni članak

Trojica mladića u dobi od 14, 15 i 17 godina izgubila su život u prometnim nesrećama tijekom noći s petka na subotu u Donjoj Saski, javlja Fenix Magazin.

Dvojica tinejdžera u dobi od 14 i 15 godina poginula su kada su s Mercedesom sletjeli s ceste i upali u kanal. Vozilo se prevrnulo na krov i upalo u vodu.

Mladići su poginuli na licu mjesta. Prema policijskom glasnogovorniku, mladići su, bez pristanka, uzeli automobil od roditelja 14-godišnjaka.

Druga prometna dogodila se četvrti Rotenburg. Mladić (17) uzeo je automobil od roditelja, bez njihovog pristanka, i sudario se s parkiranim automobilom.

Mladić je u bolnici podlegao ozljedama, a pretpostavlja se kako je vozio brzo i bio pod utjecajem alkohola. Nije imao vozačku dozvolu.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • 15.01.2018.

    mladići su, bez pristanka, uzeli automobil od roditelja 14-godišnjaka. Koji su to roditelji od 14 godina. Typeerror. Sucut roditeljima i pouka za sve klince

  • abava 14.01.2018.

    Sva sreća da NJemačka ima izrazito visok natalitet. Gotovo kao mi.

  • svanuće 14.01.2018.

    Tako s vremenom roditelji sve manje imaju utjecaja u odgoju djeteta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare