To je to što me zanima!

Tragedija u Njemačkoj: Na autocesti se prevrnuo autobus iz Srbije, najmanje 19 ozlijeđenih

Šest spasilačkih helikoptera, 30 spasilačkih vozila i 12 vozila hitne pomoći dežuraju. Stiglo je vatrogasno društvo s 22 vozila. Autocesta je zatvorena u oba smjera, piše Bild
Vidi originalni članak

Najmanje 19 osoba je ozlijeđeno, od čega dvoje teže, u prevrtanju autobusa na njemačkoj autocesti A13 između Staakowa i Freiwaldea, u pravcu Berlina, piše SWP.

Prema neslužbenim informacijama, riječ je o autobusu iz Srbije. Još uvijek se ne zna koliko je u autobusu bilo ukupno putnika, no poznato je da su bili iz Njemačke, Srbije, Švedske i Izraela.

TRUT STIGAO NA MJESTO NESREĆE 'Sveukupno je bilo 67 putnika i dva vozača. Deset ljudi je umrlo i u autobusu je bilo i djece'

Vozač je htio skrenuti na parkiralište, no zabio se u zaštitnu ogradu te sletio s ceste nakon čega se autobus prevrnuo. Uzrok nesreće i dalje je potpuno nejasan, rekao je Torsten Wendt, glasnogovornik tamošnje policijske uprave.

Kako javlja Bild, više od 70 spasilačkih vozila i šest helikoptera sudjeluju u izvlačenju ozlijeđenih.

NAJMANJE 30 OZLIJEĐENIH Teška nesreća u Indiji: Kamion se zabio u autobus koji je vozio radnike, poginulo 18 ljudi

- Šest spasilačkih helikoptera, 30 spasilačkih vozila i 12 vozila hitne pomoći dežuraju. Stiglo je vatrogasno društvo s 22 vozila. Autocesta je zatvorena u oba smjera - piše Bild.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • Vito1 31.07.2021.

    Kakva je to tragedija kad nema mrtvih??? Ah da, srbi ostali živi, stvarno tragedija.

  • general lopov 31.07.2021.

    Ni jedan mrtav-na sreću,a 6 helikoptera učestvuje u spašavanju ozlijeđenih.Kod nas 10 mrtvih a spašavani samo kolima hitne koja u većini slučajeva izgledaju sakloni Bože.

  • Ekscem 30.07.2021.

    Sad će komentari kao ono: "idealna pozicija autobusa za popraviti auspuh" ili ; "popravit će se vozilo i prodati pod malo rabljeno i garažirano"

Komentiraj...
Vidi sve komentare