To je to što me zanima!

Tragedija u Osijeku: Vozač (46) izletio s ceste u kanal i poginuo

Tijelo je poslano u KBC Osijek na Odjel za patologiju kako bi se mogle ustvrditi moguće okolnosti ove nesreće. Još ne znamo sve okolnosti, rekli su iz policije
Vidi originalni članak

Muškarac (46) poginuo je u četvrtak oko 11.15 sati u izlijetanju automobila s ceste u Osijeku.

Automobil marke Renault kretao se iz smjera Elektroslavonije u naselju Zeleno Polje u Osijeku te se uputio prema obilaznici. Kada je odlučio skrenuti prema obilaznici, vozač je izgubio kontrolu nad automobilom i sletio u kanal uz cestu te smrtno stradao.

- Tijelo je poslano u KBC Osijek na Odjel za patologiju kako bi se mogle ustvrditi moguće okolnosti ove nesreće. Još ne znamo sve okolnosti - rekao je Zoran Kon, glasnogovornik PU Osječko-baranjske.

U automobilu se nalazio samo vozač, a policija još ne zna sve okolnosti koje su dovele do ove nesreće u kojoj je na hrvatskim cestama izgubljen još jedan život.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • najiram 10 21.03.2020.

    nema se tu kaj komentirati...auti nisu sposobni za letenje i normalno da slete u jarak pored ceste...kada će več jednom svatiti ti vozaći da nisu piloti i da auti još za sada nemaju sposobnost za let...što je tražio to je našao samo mi je žao obitelji koja gubi oca i supruga...

  • Bombarder32 19.03.2020.

    Ček kaj nitko neće komentirati natpis na kamionu iza?

  • begicagomila 19.03.2020.

    Opet bmw

Komentiraj...
Vidi sve komentare