To je to što me zanima!

Tragedija u Srbiji: Preminula je trudnica, imala je koronavirus

U bolnicu u Požarevcu 32-godišnjakinja došla je u petak navečer u teškom općem stanju. Imala je bolove u donjem dijelu trbuha, leđima, jak kašalj i bol u grudima
Vidi originalni članak

Trudnica I. M. (32) iz Kostolca, pozitivna na koronavirus, preminula je u petak navečer u Općoj bolnici u Požarevcu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako navode iz bolnice, primljena je u petak u 19:10 sati, u veoma teškom općem stanju. Od tegoba su dominirali bolovi u donjem dijelu trbuha, leđima, jak kašalj i bol u grudima.

Bila je majka petero djece, a sad aje bila u četvrtom mjesecu trudnoće.

- Već na prijemu je bila u polusvjesnom stanju, s nemjerljivo niskim tlakom i životno ugrožena. Po hitnom postupku pregledali su je ginekolog, kardiolog, radiolog i kirurg - navode iz OB Požarevac.

SUSTAV PUN RUPA U Srbiji su dijete s Downovim sindromom pozvali u vojsku

Poslije ultrazvučnih pregleda srca i abdomena, hitno je operirana, a tada je ustanovljeno i unutarnje krvarenje zbog pucanja čira na želucu.

- Ekipa naših liječnika učinila je sve da joj spasi život, ali je ona nažalost preminula ubrzo nakon operacije, sinoć u 22:35 sati. Laboratorijske analize, između ostalog, pokazale su enormno nizak nivo hemoglobina koji je bio 12, a referentna vrijednost je iznad 120. Broj eritrocita bio je 30 puta niži od graničnih vrijednosti. Sve to ukazuje na veliki gubitak krvi prije intervencije liječnika - navode iz bolnice.

ESEJ O NAŠEM FIJASKU Trijumf Beograda - Srbija se postavila kao regionalni lider. Vrijeme je da se zamislimo...

Odmah na prijemu napravljen je antigenski test koji je potvrdio da je pozitivna na koronavirus.

- Ustanovljeno je da je njen suprug u izolaciji zbog covida-19. Nije moguće tvrditi da je smrtni ishod povezan s koronavirusom - zaključili su iz OB Požarevac, piše srpski Telegraf.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • markec markedani 10.04.2021.

    Ima i kod nas trudnica na respiratoru, al sute.....

  • NindžaPijace 10.04.2021.

    Eto, to je hrvatsko novinarstvo. Služe se ovakvim tragedijama da bi skupljali klikove i usput nabijali paniku. Kakav monstrum moraš biti za ovako nešto?

  • little John 10.04.2021.

    Polako nas uvodite u region, ili?

Komentiraj...
Vidi sve komentare