To je to što me zanima!

Tragičan epilog požara tvornice u Mraclinu: Unatoč naporima liječnika preminuo radnik (51)

Pacijent je primljem s vrlo teškim tjelesnim ozljedama opasnim po život. Unatoč svim poduzetim mjerama intenzivnog liječenja preminuo je jutros u 7 sati i 30 minuta, rekao je šef Odjela za opekline Hrvoje Tomičić
Vidi originalni članak

Liječnici su ga pokušavali spasiti, ali, radnik tvornice u Mraclinu, Goran B. (51) podlegao je teškim ozljedama i preminuo.

On je u požaru koji je 1. travnja izbio u pogonu tvornice parketa PPS Galeković zadobio teške opekline. Prema izjavama liječnika, bilo mu je opečeno više od 40 posto tijela.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Potvrdu o smrti radnika tvornice dobio je Jutarnji list od predstavnika PPS Galeković. Iz tvornice su rekli kako detaljnije informacije ne mogu davati kao i da je direktor Filip Galeković otišao posjetiti obitelj preminulog radnika. I sami su u tvornici šokirani saznanjem o smrti kolege, a direktor Galeković od prvog dana požara je u konstantnom kontaktu s obitelji, kažu. Svi su se nadali da će stradali radnik preživjeti, no ozljede su bile preteške.

- Pacijent je primljem s vrlo teškim tjelesnim ozljedama opasnim po život. Unatoč svim poduzetim mjerama intenzivnog liječenja preminuo je jutros u 7 sati i 30 minuta - potvrdio je i šef Odjela za opekline dr. Hrvoje Tomičić s Klinike za traumatologiju.

VATRA PROGUTALA TVORNICU Detalji buktinje kod Mraclina: Uz požar izbila i eksplozija u tvornici, radnik (51) ozlijeđen

Provedenim očevidom, zagrebačka policija utvrdila je kako je požar izbio uslijed stvaranja eksplozivne smjese drvene prašine i zraka u prostoru oko radnog stroja. Ta se smjesa zapalila uslijed mehaničke iskre, nakon čega je došlo do eksplozije i plamene stihija koja je progutala radne strojeve, drvnu masu, inventar kao i većina hale. Požar se proširio na dio krovišta i skladišnog prostora susjednog objekta. Materijalna šteta je zasad neutvrđena, cijeni se većom, kažu u policiji.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • JayJayOkocha 13.04.2023.

    poštsru moj,počivaj u miru...

Komentiraj...
Vidi sve komentare