To je to što me zanima!

Tragičan kraj: Tijelo nestalog Duje našli na sprudu uz Savu

Duje Ban (21) iz Kaštel Sućurca bio je s majkom na duhovnoj obnovi u Taboru. Prošle subote je sjeo na bicikl i otišao u grad. Zadnji put je viđen 24. svibnja
Vidi originalni članak

Duje Ban (21), koji je nestao prošle subote u Samoboru, pronađen je mrtav.

Tijelo nepoznate muške osobe otkriveno je u nedjelju u 12. 35 sati na području Velike Gorice, u Drenju Šćitarjevskom, na sprudu u blizini južne obale rijeke Save. Obdukcijom na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu utvrđeno je da se radi o nestalom mladiću.

Podsjetimo, Duje je s majkom bio na duhovnoj obnovi u Kući susreta u Taboru. Te je kobne subote sjeo na bicikl i rekao da ide u grad na piće. Nakon toga se više nije vratio. 

Zadnji put je viđen u Otoku Samoborskom 24. svibnja oko 9 sati, kada ga je zapazila jedna mještanka. Bio je odjeven samo u donje rublje, bez obuće na nogama. Njegov otac je kazao da su našli Dujin mobitel i odjeću, ali ne i bicikl. Kad je otišao nije ponio novčanik, dokumente niti novac.

HGSS-ovi timovi iz stanica Čakovec, Novska, Zadar, Karlovac, Bjelovar, Požega, Ogulin i Split su danima pretraživali teren uz Savu ne bi li ušli u trag Kaštelaninu.

Idi na 24sata

Komentari 180

  • CorJustitam3 02.06.2015.

    A tužno. Ali hej, bar je prije smrti uzeo selfie (2. slika)!

  • Kibl 02.06.2015.

    Bilo bi dobro znat,i dali je i onaj isto nađeni general bio na duhovnim vježbama ?

  • anita blažević 02.06.2015.

    Jadan decko. sucut obitelji

Komentiraj...
Vidi sve komentare