To je to što me zanima!

Tragična igra: Očuh je bacio na stropni ventilator, beba umrla

Očuh se navodno igrao s bebom bacajući je u zrak, ali ju je slučajno zahvatio ventilator postavljen na stropu njihove obiteljske kuće. Muškarac je sada uhićen i sudit će mu se za smrt djevojčice.
Vidi originalni članak

Šestomjesečna curica iz Argentine preminula je nakon što ju je njen očuh bacio u zrak na stropni ventilator, javlja Daily Mail.

Muškarac se navodno igrao s bebom bacajući je u zrak, ali ju je slučajno zahvatio ventilator postavljen na stropu njihove obiteljske kuće u gradiću Caucete.

SLOVENIJA: OSUDILI IH UVJETNO Beba umrla: Roditelji vegani joj nisu davali ni hranu, ni lijekove

Nakon nesreće djevojčica je hitno prevezena u obližnji bolnički centar gdje je operirana, no iz bolnice su za Daily Mail potvrdili kako je, unatoč trudu liječnika, djevojčica preminula uslijed teških ozljeda. 

Nakon završene istrage utvrdilo se kako je djevojčica preminula od snažnog udarca u glavu. Njezin očuh je uhićen i sudit će mu se za smrt djevojčice. 

ŽURILA NA POSAO Beba umrla od vrućine: Majka kasnila pa je zaboravila u autu

Nesreća se dogodila za vrijeme obiteljskog okupljanja. Dok je majka djevojčice kuhala, očuh se s njom igrao u dnevnom boravku. Rodbina koja je bila prisutna u kući, ispričala je kako su u jednom trenutku čuli jaki udarac, te ugledali muškarca kako drži ozlijeđenu djevojčicu na prsima. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • mondoband 03.10.2019.

    a to je još jedna svemirska budaletina, vjerovatno da mu ni higijena nije bila jača strana, ispušta je neki čudan vonj kad inverter nije ima

  • F***** Noob 03.10.2019.

    Pa naravno da mu treba kazna. Taj lik nije pametniji nego moj logo ako je to napravio

  • empatija 03.10.2019.

    Beba od 6 mjeseci,već ima očuha, koji ju razdragano baca visooooko do stropnog ventilators.Nešto tu smrdi

Komentiraj...
Vidi sve komentare