To je to što me zanima!

Trajekt udario u obalu u Preku, nema ozlijeđenih ni onečišćenja

U ministarstvu mora su nam potvrdili da je u 10.35 sati  trajekt Juraj Dalmatinac ploveći  na redovitoj liniji od Zadra do Preka udario bokom u obalu pri čemu je probijena oplata broda
Vidi originalni članak

- Dolazio sam trajektom Juraj Dalmatinac iz Zadra u Preko na otoku Ugljanu. Bilo je oko 10 sati u subotu. Puhalo je jako jugo, ali mislim da je uz jaki vjetar bio kriv i mladić koji prima cimu jer nije dobro vezao konop. Trajekt se zatresao i nastala je rupa u trupu - javio nam je čitatelj D.D.(17).

U ministarstvu mora su nam potvrdili da je u 10.35 sati  trajekt Juraj Dalmatinac ploveći  na redovitoj liniji od Zadra do Preka udario bokom u obalu pri čemu je probijena oplata broda. 

- Svi putnici i vozila iskrcani su na obalu, nema ozlijeđenih ni onečišćenja mora. Lučka kapetanija Zadar obavila je očevid, a djelatnici Hrvatskog registra brodova napravili su inspekcijski nadzor, temeljem kojega je brodu izdano odobrenje za jedno nekomercijalno putovanje iz Preka do Zadra, gdje će se obaviti popravak - kazao nam je David Radas, glasnogovornik tog ministarstva.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • fallout2 17.09.2017.

    sad će iz jadrolinije opeta kako je stao motor i nije se moglo ništa učiniti...nikada ovi šta timune nisu bili pijani

  • Linz 17.09.2017.

    Otkud baš tu obala gdje je Juraj udario ??? ...............................................katastrofa !!!

  • Sunn ARmando 17.09.2017.

    Opet ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare