To je to što me zanima!

Traktor je kod mehaničara dovezao u maloj prikolici

Vlasniku je bilo previše platiti 500 kuna za vuču od pet kilometara. Snašao se je i za automobil privezao prikolicu na koju je utovario traktor
Vidi originalni članak

Motor traktora je "crknuo" prije četiri dana i trebalo ga je odvesti kod mehaničara. U vučnoj službi su mi pak rekli da bi mi za od pet kilometara naplatili 500 kuna. To mi je bilo previše, pa sam morao smisliti nešto drugo, rekao nam je vlasnik traktora. On je u ponedjeljak oko 17 sati za svoj Renault Lagunu privezao prikolicu, a traktor je s prijateljima natovario tako da su ga gurali i vukli preko drvenih dasaka. Dečko su iz zafrkancije na prikolicu sprejem ispisali "vučna služba". Akciju tovarenja u malom mjestu Režanci u Istri fotografirao je naš čitatelj Goran.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • BravoHGT 11.05.2010.

    u Istri je dobro znano da su režanci škrti i da mogu bi i kuču prenosili na maloj prikolici samo da ne plate nekome... a ovo je cisti dokaz!!!!!

  • direktor 11.05.2010.

    pa nije \"privezao\" prikolicu za auto isuse i boze ! prikolica se zakvači za kuku! neprivezuje se!!!!

  • sikorsky 11.05.2010.

    I to je smješno?Da se ova prikolica sa traktorčičem slučajno odapela i napravila masakar na cesti koštalo bi malo više od 500 kuna a onda komentari kao;jao prestrašno,bože sačuvaj,kako je mogao,..luđaci ste skroz,..

Komentiraj...
Vidi sve komentare