To je to što me zanima!

Tramišak: Radim svoj posao odgovorno, nisu me opteretili razgovori o rekonstrukciji Vlade

Napomenula je da nije bilo nikakvih razloga za njezinu smjenu, jer u svim procesima koji su odrađeni, značajno je popravljeno povlačenje sredstava iz stare omotnice 2014. – 2020. godine
Vidi originalni članak

Ministrica regionalnog razvoja i fondova EU Nataša Tramišak izjavila je u petak novinarima u Osijeku da nije bila opterećena razgovorima o rekonstrukciji Vlade, svoj posao radi odgovorno i vjeruje da i premijer vidi rezultate Ministarstva, kao što ih vidi cijela Hrvatska.

PRVA MANJINSKA VLADA Crnogorski parlament izglasao novu vladu: Najvažniji cilj je ulazak u Europsku uniju

Uoči Konferencije o industrijskoj tranziciji hrvatskih regija, koja se održava u Osijeku, novinari su ministricu Tramišak upitali je li 'odahnula nakon što ju je zaobišla ova rekonstrukcija Vlade'.

- Radim svoj posao odgovorno, vjerujem da i premijer vidi naše rezultate kao što ih vidi cijela Hrvatska- rekla je ministrica regionalnog razvoja i fondova EU, dodajući da je premijer zadovoljan njezinim radom kojega obavlja u Ministarstvu.

Napomenula je i da nikakvih razloga za njezinu smjenu nije bilo, jer u svim procesima koji su odrađeni, značajno je popravljeno povlačenje sredstava iz stare omotnice 2014. – 2020., u rokovima su izvršene izrade operativnih programa i u dobroj su komunikaciji s Europskom komisijom.

ZARAĐUJE VIŠE OD PLENKOVIĆA Bolje živi nego ministar: Stan iznajmio Saboru, a prijavio se kod roditelja. I lijepo zarađuje...

Upitana dodala je kako vjeruje da će mandat odrediti do kraja, te će i dalje nastaviti surađivati svi zajedno u Vladi i s novim kolegama.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Death to globalism 29.04.2022.

    Bježite dok možete u Brisell

Komentiraj...
Vidi sve komentare