To je to što me zanima!

Maturanticu udario tramvaj, hitno je prevezli u KB Dubrava

Dvije maturantice pretrčavale su cestu u zagrebačkoj Ulici kneza Mislava. jednu od njih udario je tramvaj. Prevezli su je bolnicu. Težina ozljeda još nije poznata
Vidi originalni članak

Ležala je na trbuhu i glava joj je bila krvava. Nisam siguran je li bila pri svijesti, ispričao nam je konobar kafića u zagrebačkoj Ulici kneza Mislava. Dodao je kako su dvije maturantice pretrčavale cestu preko pješačkog prijelaza u ponedjeljak oko 18.30 sati. Jednu od njih udario je tramvaj. Hitna pomoć došla je za nekoliko minuta te su djevojku prevezli u KB Dubrava. Težina njezinih ozljeda još nije poznata. Neozlijeđena djevojka toliko se prestrašila za prijateljicu da ni sat vremena kasnije nije susprezala suze. 

- Nadam se da će se sve biti dobro. Čekamo ravnatelja njihove škole. Kćer se jako preplašila - rekao je otac neozlijeđene maturantice. 

Zbog nesreće nastao je zastoj u tramvajskom prometu u smjeru zapada. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • nita pita 17.05.2011.

    Poštovani/a Reley, U potpunosti se slažem s Vama. Svašta se može doživjeti u društvu naših dragih Zetovaca, koji imaju veća primanja od jednog liječnika na specijalizaciji ili prosvjetnog radnika ( profesora, učitelja... ). Pa se tako s njima u kabini voze njihova djeca ili ljubavnice, potom razgovaraju na mobitel i voze ( gdje je tada policija??? ), puše u svojim kabinama, ne poštuju red vožnje, a nas uvjeravaju da su krenuli na vrijeme i da nam satovi ne idu dobro, zaustavljaju tramvaje nasred Savske, i to ne na tramvajskoj stanici, kako bi kupili pecivo u obližnjoj pekarnici.... Ima još podosta toga, i sve to stignu obaviti u rednom vremenu koje ne traje ni manje ni više nego 5-6 sati... Pa, kako još uz sve to gore navedeno paziti na vožnju, na putnike, na pješake i ostala vozila u prometu... Preteško je to za njih, i za njihovih sedam tisuća kuna mjesečno... Žao mi je djevojke, jer znam da je dobra, marljiva i poštena, i da nije nimalo kriva za nesreću... Želim joj brzi oporavak... Ozlijeđena maturantica će vjerojatno završiti fakultet i raditi će za isti novac za koji radi jedan Zetovac... Kakav apsurd???

  • kodzo 17.05.2011.

    jebo vam pas mater koji komentirate neznate koje i sto je bilo.zahvaljujem !

  • reley 17.05.2011.

    Koji puta namjerno se vozim u tramvaju iza vozaća.Zgodno je vidjeti kako i oni ne razmišljaju.Koče u zadnji trenutak,uzimaju si pravo drugog udariti, a o bezobrazluku da ne govorimo.Kad stisne zvonce prođu te trnci.Dobro, moramo shvatiti i mi ostali sudionici na cesti da su vozači tramvaja ljudi sa nižim stupnjem obrazovanja i još k tome kad im se omoguči snaga i vlast onda postaju zvijeri. Naravno isprika onima koji su zaista tolerantni, ali ti su u manjem broju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare