To je to što me zanima!

Traže da (polu)gole glume stalak za hranu u restoranu

Jedan sushi restoran u Hrvatskoj radnicama za 1500 kuna nudi posao. Podigla se bura na društvenim mrežama. Već su se oglasile i udruge za ravnopravnost spolova
Vidi originalni članak

Glumi se stalak za hranu na stolu. Leži se dva puta po sat vremena dok gosti skupe hranu, pa se odlazi u backstage dok se pripremi druga postava. Ne mora se biti potpuno gola/intimni dijelovi mogu biti pokriveni. Uvjet je izuzetno zgodna hostesa.

Dio je ovo oglasa jednog sushi restorana u Hrvatskoj koji radnicama za 1500 kn nudi posao. Podigla se bura na društvenim mrežama. Već su se oglasile i udruge za ravnopravnost spolova. Groze se pretvaranju žene u objekt, koja bi trebala glumiti poslužavnik ležeći polugola. Smatraju da je riječ o produžetku rodnih stereotipa. Neki, pak, brane pravo žena da uživaju ako im se sviđa biti stalak.

Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova naložila je istragu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 78

  • Iskrivljena antena 13.10.2016.

    Ja bi hranu vratio a uzeo stalak, ionako kuhaju splačine i kuhinje su im čiste samo kada inspekcija dolazi, a stalak je čist, sa obzirom da se sam održava.

  • IndodaM 13.10.2016.

    Ček ček, kako to da se ne traže i muškarci, mislim da bi i žene se htjele poslužiti svježim domaćim kobasama kao i muškarci sa picom domaćog uratka:D

  • scorpion10 13.10.2016.

    Odvratno 😝

Komentiraj...
Vidi sve komentare