To je to što me zanima!

Traže nasljednika Bandića: SDP zadovoljan odazivom

Na izborima za šefa zagrebačkog SDP-a do 16 sati glasovalo je 52 posto članova. Na izborima nema šefa Milanovića koji je otišao u posjet Kini
Vidi originalni članak

Birališta na kojima će zagrebački SDP-ovci tražiti novog predsjednika otvorena su u nedjelju u 8 sati. Nasljednika Milana Bandića bira 5326 članova stranke. Kandidirali su se Željka Antunović, Davor Bernardić, Ivo Jelušić i Slavko Tečić. Prema podacima iz SDP-a do 16 sati je glasovalo 52 posto članova u registru. Navode da su zadovoljni odazivom, piše portal Zagrebancija. Ivo Jelušić je rekao da je optimist te da se nikoga ne boji, a pogotovo stranačkih kolega. Nije htio komentirati ishod izbora.
Članovi mogu glasovati do 21 sat na 17 biračkih mjesta, a rezultati bi trebali biti poznati oko 22 sata. Ako danas niti jedan od četvorke ne osvoji većinu, drugi krug izbora bit će sljedeće nedjelje. Da potvrde kandidaturu, morali su skupiti 266 potpisa članova.

MILANOVIĆ OTPUTOVAO U KINU
Predsjednik SDP-a Zoran Milanović  u subotu je otputovao u Kinu na poziv Komunističke partije, a zbog toga neće sudjelovati u izboru za šefa zagrebačkog SDP-a, piše Jutarnji list. S njim su otputovali i Biljana Borzan i Igor Dragovan.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • zed_zed 23.05.2010.

    rješili smo se bandića - još da se zauvijek riješimo ove antunović

  • rođin rođo1 23.05.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

  • Oroz 23.05.2010.

    Ante Generale čim se vratiš preuzmi vlast i zovi samo zovi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare