To je to što me zanima!

Traže pritvor za nasilnog policajca iz Bjelovara

Državno odvjetništvo zatražilo je pritvor i podnijelo istražni zahtjev protiv nasilnog policajca (33) zbog sumnje da je teško ozlijedio Josipa Matića (22)
Vidi originalni članak

Policajac Daniel Fištrović je 23. prosinca 2007. u 1.50 sati, nakon što je zaustavio automobil u kojem su se nalazila trojica mladića, prišao Josipu Matiću koji je bio pijan te ga snažno udario zatvorenom šakom u glavu. Matić je pri padu udario u otvorena vrata automobila, a potom na asfalt zadobivši prijelom lijeve sljepoočne kosti, uslijed čega je došlo do krvarenja iz lijevog uha, edema mozga i kome. Zbog tih je ozljeda Josip Matić 30. prosinca 2007. preminuo u KBC-u Rebro u Zagrebu. U istražnom je zahtjevu protiv osumnjičenika predloženo određivanje pritvora. Državno odvjetništvo također napominje da je početkom prosinca 2007. zaprimilo kaznenu prijavu protiv istog policajca te je sredinom prosinca odbacilo jer nije bilo osnovane sumnje da je zajedno s još trojicom prijavljenika počinio kazneno djelo na štetu 41-godišnjaka.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • krizantema 10.01.2008.

    ciki u pravu si,al bez obzira na to sta on nosi,kako ti kazes on je samo covjek i moze grijesiti.ako je kriv treba i odgovarati bez obzira na to ko je i sta je.

  • ciki11 10.01.2008.

    Mislim da se postuje hrvatski zakon i hrvatska policija nebi dolazilo do ovakvih problema , policajac je covijek kao i svi a ako nosi uniformu nemozemo ga psovati i j... mu majku zato sto je policajac , ljudi moji on nosi hrvatski grb i i ako ga ne postuju zato sto je policajac neka ga postuju zbog grba i onoga sto predstavlja pa nece dolaziti do ovakvih pizdarija , a sad kad je ispalo sve ovo ajbo ubiti i policajca jer je policajac i covijek koji je radio samo svoj posao ma sramota .

Komentiraj...
Vidi sve komentare