To je to što me zanima!

Traže vozača zbog kojeg je biciklistica sletjela s ceste

Pokušavajući izbjeći udar automobila na Sljemenskoj cesti u Sesvetskom Kraljevcu, biciklistica (71) je sletjela s ceste i u padu se teško ozlijedila
Vidi originalni članak

Pokušavajući izbjeći udar automobila na Sljemenskoj cesti u Sesvetskom Kraljevcu prošlog utorka, biciklistica (71) sletjela je s ceste i u padu se teško ozlijedila. Vozač je samo produžio dalje. 

Policija moli sve očevice nesreće koja se dogodila oko 14.10 sati da se jave na broj 192 kako bi utvrdili sve okolnosti nesreće. Ozlijeđena žena je zbrinuta u KB Dubrava. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tenco 22.10.2014.

    A tko joj je produzio vozacku za biciklu kad ima 71 god.??

  • toby 22.10.2014.

    Nešto su tu novinari opet spačkali. Na Sljemenu nema Sesvetskog Kraljevca a u Sesvetskom Kraljevcu nema Sljemenske ceste. U Sesvetama ima Sljemenska ulica. Gdje se to dogodilo ?

  • Ive mala 22.10.2014.

    Nemam ništa protiv starijih osoba, ali svi smo vidjeli kako se one voze, morate prijeći u drugu traku samo za zaobići. Da ne govorimo kako je članak napisan:" Pokušavajući izbjeći udar automobila koji na Sljemenskoj cesti u Sesvetskom Kraljevcu, biciklistica (71) sletjela je s ceste i u padu se teško ozlijedila".

Komentiraj...
Vidi sve komentare